Murder dizisinin Amerikan uyarlamasına kadın başrol bulundu!

CBS'in deneme bölümü siparişi verdiği İngiliz dizisi Murder'ın Amerikan uyarlamasının kadın başrolü Teyonah Parris'in oldu.

Volkan Küçükel
06 Şubat 2018 - 10:52
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, "Kim doğru, kim yalan söylüyor?" sloganıyla BBC Two ekranlarına gelen İngiliz mini dizisi "Murder"ın aynı isimdeki Amerikan uyarlaması için geçtiğimiz günlerde resmi deneme bölümü siparişini vermiş ve bölümün oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlanmıştı.

Son olarak Starz'ın sona eren komedi dizisi Survivor's Remorse'ta dört sezon boyunca izlediğimiz aktris Teyonah Parris dizinin kadın başrolü oldu.

"MURDER" KONUSU

Dan Lin'in yapımcısı olduğu, Amanda Green'in (Lethal Weapon) senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği Murder; çeşitli suç vakalarını polis, katil, tanık, kurban, arkadaşlar ve ailelerin bakış açılarından sorgulayan ve her yönüyle araştıran anlatım tarzına sahip bir dizi.

Gerçek bir suç belgeseli tarzında çekime sahip olan yapım, izleyicileri hikayedeki soruşturmanın duygusal ve sürükleyici yolculuğu içine davet ederek, onların gerçekleri ayırt etmelerine, şüphelilerin suçluluklarını ya da masumiyetlerini kendileri açısından yargılamalarına izin veriyor.

PARRIS'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Teyonah Parris dizide New York Şehri Polis Teşkilatı'nın yükselen yıldızı Dedektif Ayana Lake karakterine hayat verecek.

18-02/06/teyonah-parris-survivors-remorse-starz.jpg

Başarısının anahtarı analitik ve keskin zekası olan Ayana ile sezgilerine güvenen Dedektif Jack Garrity (canlandıracak isim henüz belirlenmedi) ortak olarak çalışmaya başlayınca ikilinin çalışma stili ve kişilikleri zaman zaman çatışma gösterecektir.

Güney Karolina doğumlu 31 yaşındaki Parris'i yakın geçmişte dördüncü sezonu ile birlikte ekranlara veda eden Starz'ın Survivor's Remorse dizisinde Missy Vaughn rolüyle izledik. Empire'ın dördüncü sezonuna Dedektif Pamela Rose karakteriyle konuk olup altı bölüm boyunca görünen oyuncu Mad Men'deki Dawn Chambers rolüyle de hatırlanabilir.

Dear White People filminin kadrosunda da kendine yer bulan aktris önümüzdeki dönemde James Baldwin'in romanından beyaz perdeye uyarlanan Barry Jenkins'in If Beale Street Could Talk filminde karşımıza çıkacak.

18-02/06/murder-bbc-two-dizi.jpg

Lin Pictures'tan Dan Lin (Lethal Weapon, It, The Lego Movie) ile birlikte Green ve Lindsey Liberatore projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Warner Bros. TV ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Murder'ın pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin