CBS İngiliz mini dizisi Murder'ın Amerikan uyarlaması için çalışmalara başladı

CBS, İngiliz mini dizisi Murder'ı Amerikan televizyonuna uyarlama çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
23 Ocak 2018 - 16:58
Gündem

"Kim doğru, kim yalan söylüyor?"

CBS; WBTV ve CBS TV Studios ortak yapımcılığında hazırlanacak suç temalı "Murder" dizisi için pilot bölüm siparişini verdi.

Yapımcı Dan Lin'in arkasında olduğu Murder, Robert Jones'un yaratıcısı olduğu aynı isimdeki BBC mini dizisinden uyarlanacak.

18-01/23/murder-bbc-two-1516715713.jpg

"MURDER" KONUSU

Amanda Green'in (Lethal Weapon) senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği Murder'ın hikayesi; suç vakalarını polis, katil, tanık, kurban, arkadaşlar ve ailelerin bakış açılarından sorgulayan ve araştıran bir anlatım tarzına sahip.

Gerçek bir suç belgeseli tarzında çekime sahip olan dizi, izleyiciyi soruşturmanın duygusal yolculuğu içine davet ederek, onların gerçekleri ayırt etmelerine, kendileri için şüphelilerin suçluluklarını ya da masumiyetlerini yargılamalarına izin veriyor.

18-01/23/murder-dizi.jpg

Lin Pictures'tan Dan Lin (Lethal Weapon, It, The Lego Movie) ile birlikte Green projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Murder'ın pilot bölümü için senaryo geliştirme çalışmalarına başlandı.

Murder (BBC Two) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin