NBC'den casusluk dünyasında geçen yeni bir dizi: The Enemy Within

NBC, The Enemy Within isimli dizi projesi için pilot bölüm siparişi verdi.

Volkan Küçükel
23 Ocak 2018 - 22:00
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC, "The Enemy Within" isimli yeni bir dizi için pilot bölüm siparişi verdi.

Gotham yürütücü yapımcısı Ken Woodruff (The Mentalist), NBC'nin eski yöneticilerinden yapımcı Vernon Sanders ve Universal TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin hikayesine bakacak olursak;

"THE ENEMY WITHIN" KONUSU

Woodruff'un senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi; karşı casusluk dünyasında geçen karakter odaklı bir gerilim olarak nitelendiriliyor.

Hikayenin odağında modern tarihin en kötü şöhretli vatan haini ve Amerika'nın en çok nefret edilen kadını olan eski CIA ajanı Erica Wolfe var.

Wolfe'un, Amerika Birleşik Devletleri'ni tehdit eden en tehlikeli casusluk eylemlerinin durdurulmasına yardımcı olması için FBI tarafından yüksek güvenlikli federal cezaevinden çıkarılmasıyla birlikte yaşanan olaylar izleyicilere aktarılacak.

18-01/23/vernon-sanders.jpg

Dizi, geride bıraktığımız Kasım ayı içinde NBC'deki yöneticilik görevinden ayrılan Vernon Sanders'ın Universal TV ile sözleşme yapıp yapımcılığa atılmasından sonra pilot bölüm siparişi alan ilk projesi olma özelliğinde. Sanders ayrıca Apple'da yeni bölümleriyle canlanacak 1980'li yılların popüler bilim-kurgu dizisi Amazing Stories projesinde de yapımcılık yapıyor.

Son olarak yazar ve yürütücü yapımcı olarak Fox'un Gotham dizisinin ilk üç sezonunda görev yapan Woodruff ise ayrıca NBC/Uni TV yapımcılığındaki yeni dizi Reverie'de yazarlık yapıyor.

NBC'NİN 5. DENEME BÖLÜMÜ SİPARİŞİ

NBC'nin bu sezonki beşinci pilot bölüm siparişi olan The Enemy Within'in pilot bölümü için oyuncu kadrosunu belirleme çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin