False Profits ABC'den pilot bölüm siparişi aldı!

ABC, geliştirme çalışmaları süren False Profits için resmi pilot bölüm siparişini verdi.

Volkan Küçükel
23 Ocak 2018 - 22:55
Gündem

ABC, geçtiğimiz aylarda geliştirme çalışmalarına başlanan "False Profits" isimli komedi dizisi projesi için resmi pilot bölüm siparişini verdi.

Code Black yazar-yapımcısı Kayla Alpert, Jason Reed ve ABC Studios ortaklığında hazırlanan "False Profits" hikayesiyle bizileri kozmetik pazarlaması dünyasına götürüyor.

"FALSE PROFITS" KONUSU

Tarz olarak Desperate Housewives (2004-2012) dizisinin, bir emlak ofisinde çalışan satışçıların rekabetini konu edinen 1992 yapımı Glengarry Glen Ross filmiyle tanışması olarak nitelendirilen ve Alpert'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; Arizona'da banliyö hayatı yaşayan ve para kazanma ihtiyacı olan kadınlardan oluşan bir ekibe odaklanıyor.

Kozmetik sektöründe sıklıkla rastlanan çok katlı pazarlama döngüsü içinde satış yapmaya çalışan kadınlar, bu acımasız pazarlama dünyasında kıyasıya bir rekabet içindedirler.

18-01/23/kayla-alpert-abc.jpg

YAPIM EKİBİNDE KİMLER VAR?

Alpert ile birlikte Jason Reed ve Desperate Housewives'ın eski yapımcılarından Sabrina Wind dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Son olarak Code Black dizisinde yazar ve denetleyici yapımcı olarak görev yapan Kayla Alpert kariyerinde Up All Night ve Ally McBeal gibi dizilerde ve televizyon filmi Flowers in the Attic'te yazar ve yapımcılık yapmıştı.

False Profits böylelikle, ABC'nin Tim Doylu'un Katolik İrlandalı aile komedisinin ardından 2018-19 sezonu için ikinci resmi pilot bölüm siparişi alan dizi projesi oldu.

False Profits'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin