ABC'den kozmetik sektörüne eğlenceli bakış atan yeni komedi dizisi: False Profits

ABC, kozmetik sektöründe ayakta kalmaya çalışan satışçıların hikayesini "False Profits" isimli komedi dizisiyle ekranlara getirme hazırlığında.

Volkan Küçükel
01 Kasım 2017 - 17:03
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC gelecek sezon için yeni dizi projeleri geliştirmeye devam ediyor.

Code Black yazar-yapımcısı Kayla Alpert, Jason Reed ve ABC Studios ortaklığında hazırlanan yeni komedi dizisi projesinin ismi "False Profits".

"FALSE PROFITS" KONUSU

Kayla Alpert'ın senaryosunu kaleme alacağı dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

False Profits; tarz olarak yine ABC kanalında yayınlanmış Desperate Housewives (2004-2012) dizisi ile bir emlak ofisinde çalışan satışçıların rekabetini konu edinen 1992 yapımı Glengarry Glen Ross filminin karışımı olarak nitelendiriliyor.

17-11/01/false-profits-dizisi.jpg

Dizinin hikayesi Arizona'da banliyö hayatı yaşayan ve para kazanma ihtiyacı olan kadınlardan oluşan bir ekibe odaklanıyor.

Kozmetik sektöründe sıklıkla rastladığımız çok katlı pazarlama döngüsü içinde satış yapmaya çalışan kadınlar, bu acımasız pazarlama dünyasında kıyasıya bir rekabet içindedirler.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Yazar Alpert ile birlikte ABC Studios ile sözleşmesi bulunan Jason T. Reed Productions'tan Jason Reed ve Desperate Housewives'ın eski yapımcılarından Sabrina Wind dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

17-11/01/abc_studios.jpg

Son olarak Code Black dizisinde yazar ve denetleyici yapımcı olarak görev yapan Kayla Alpert kariyerinde Up All Night ve Ally McBeal gibi dizilerde de yazar ve yapımcılık yapmıştı.

False Profits'in senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin