Conviction'ın arkasındaki isimlerden ABC'ye yeni bir polisiye dizi geliyor

ABC, Liz Friedlander ve MGC ortaklığıyla hazırlanacak polisiye bir dizi için pilot bölüm siparişini verdi.

Volkan Küçükel
02 Kasım 2017 - 01:18
Gündem

Geride bıraktığımız yayın sezonunda ilk sezonunun ardından iptal edilen hukuk draması Conviction'ın arkasındaki ABC ve Mark Gordon Company farklı bir dizi projesi için bir kez daha iş birliğine gidiyor.

Kanal, Conviction'ın yaratıcısı Liz Friedlander ve MGC ortaklığından çıkacak henüz ismi netleşmeyen polisiye bir dizi için pilot bölüm siparişini verdi.

DİZİNİN KONUSU

Friedlander'ın senaryosunu kaleme alıp ayrıca yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin hikayesine bakacak olursak;

Dizinin hikayesi; Los Angeles Polis Departmanı'nın seçkin bir biriminde görevli iki kadın dedektifin iş ortaklığı üzerinden şekilleniyor.

İki dedektif kendilerine uymayan sistem içerisinde birtakım özel becerilerini kullanarak önem düzeyi yüksek davaları çözüme ulaştırmak için mücadele edeceklerdir.

17-11/02/liz-friedlander-mark-gordon.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Friedlander, The Mark Gordon Company'den Mark Gordon ve Nick Pepper ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. MGC'den Pepper ve Jen Chambers ikilisi de ekibe destek verecek isimler.

ABC ve MGC için yakın geçmişte Conviction'ı yaratan, yöneten ve yürütücü yapımcılığını üstlenen Friedlander ayrıca geçtiğimiz pilot bölüm siparişleri sezonunda, aldığı bir dava nedeniyle Miami'nin en güçlü suç çetesi haline gelmiş olan yabancılaştığı ailesiyle yeniden bağlantıya geçmek zorunda kalan bir dedektife odaklanan hikayeye sahip Las Reinas isimli dizi projesinin yönetmenliğini üstlenmişti. Mark Gordon Co. ve ABC Studios ortaklığında hazırlanan bu proje kanaldan dizi onayı alamamıştı.

Jessica Jones, Stalker ve The Following gibi diziler Friedlander'ın yönetmen ve yapımcı olarak ekibinde bulunduğu diğer diziler arasında bulunuyor.

17-11/02/conviction-dizisi.jpg

Bu proje The Mark Gordon Company'nin ABC kanalının gelecek sezon takviminde yer alması için hazırladığı ikinci polisiye dizi olma özelliğini taşıyor. The Mark Gordon Company ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Nathan Fillion'ın başrolünde yer alıp yürütücü yapımcı olarak görev yapacağı "The Rookie" isimli suç dramedisi geçtiğimiz günlerde doğrudan dizi onayını almıştı.

MGC'nin yine ABC için Quantico yıldızı Priyanka Chopra'nın yapımcıları arasında bulunduğu bir Bollywood komedisinin geliştirme çalışmalarına devam ettiğini de hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin