Bodrum Masalı 9. Randevuda!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Bodrum Masalı bu akşam 20.00'da 9. bölümüyle ekrana geliyor. Bodrum Masalı'nda neler yaşanacak? Detaylar haberimizde!

Perşembe günlerinin tartışmasız en çok dikkat çeken televizyon yapımlarından Bodrum Masalı yepyeni bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bodrum Masalı 9. bölümüyle bu akşam 20.00'da Kanal D'de ekrana geliyor. Bodrum Masalı yeni bölümde neler yaşanacak? Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Su, Kelebek'i ardında bırakıp Amerika'ya mı gidiyor? Bodrum Masalı 9. bölüm ile ilgili aklınızdaki tüm soru işaretlerini haberimizde yanıtlamaya çalışacağız.

Bodrum Masalı 9. Bölüm Fragmanları Yayınlandı Mı?

Son dönemde ilginç hikayesi ve etkili oyunculuklarıyla ön plana çıkan Bodrum Masalı'nın 9. bölüm fragmanları Kanal D'de ve Kanal D resmi internet sitesinde yayınlandı. Yayınlanan fragmanlarda 9. bölüm ile ilgili birçok ipucu verildi.

16-10/20/bodrum-masali.Jpeg

Bodrum Masalı 9. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Bodrum Masalı'nda heyecan dolu bir akşam bizleri bekliyor. Nefes kesen bir bölümün ardından gelen 1 haftalık meraklı bekleyiş nihayet son buluyor. Peki, Bodrum Masalı 9. bölümde hangi gelişmeler yaşanacak? Bodrum Masalı yeni bölümde Alara babasına yumruk attığı için Ateş'i terk edecek. Su Amerika'ya gitme durumundan annesine bahsedecek ancak Su'nun Cenk ile birlikte gitme planından annesinin haberi olmayacak. Su'nun Amerika'ya gidecek olması Kelebek'i derinden etkileyecek. Kelebek, Su için üzülürken İpek ise Kelebek'e günden güne daha çok bağlanacak. Ateş, otele ve plaja olanlar yüzünden kendini suçlayacak ve Faryalı ile bu konu hakkında konuşacak. Ateş tehlikeli bir maceraya mı atılıyor? Su Amerika'ya gidecek mi? Kelebek İpek'in hislerine nasıl yanıt verecek? Akıllardaki tüm soruların cevabı bu akşam 20.00'da Kanal D'de.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin