Yüksek Sosyete'de Gerginlik Tırmanıyor!

Yüksek Sosyete gerilim dolu bir bölümle bu akşam 20.00'da Star TV'de ekrana geliyor. Yüksek Sosyete 17. bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Star TV'nin reytingleri alt üst eden, yayınlandığı ilk bölümden beri zirveden inmek bilmeyen başarılı televizyon dizisi Yüksek Sosyete, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyiciyi ekran başına kitleyeceğe benziyor. Yüksek Sosyete 17. bölüm bu akşam 20.00'da Star TV'de ekrana geliyor. Milyonların takip ettiği dizinin bu akşam yayınlanacak 17. bölümüyle ilgili önemli ipuçlarını sizler için haberimizde derledik.

Yüksek Sosyete 17. Bölüm Fragmanları Yayınlandı!

Son dönemin en çok dikkat çeken yapımlarından Yüksek Sosyete'nin 17. bölüm fragmanları takipçileriyle buluştu. Fragmanlarda yer alan çarpıcı görüntüler sosyal medyada olay oldu.

16-10/20/yuksek-sosyete.jpg

Yüksek Sosyete Hayranları Yeni Bölüme Kilitlendi

Star TV'nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete, geçtiğimiz hafta yayınlanan 16. bölümüyle gelecek bölümde önemli gelişmelerin yaşanacağının sinyalini vermişti. Nitekim beklendiği gibi Yüksek Sosyete 17. bölüm fragmanında çarpıcı sahnelere tanık olduk. Yüksek Sosyete takipçileri dizinin yeni bölüm fragmanlarına büyük ilgi gösterdi. Yeni bölüme saatler kala izleyiciler ekranları başında bekleyişe geçti.

16-10/20/yuksek-sosyete-2.jpg

Kerem ile Cansu Arasında Savaş Başlıyor!

Bu akşam 20.00'da 17. randevuda sevenleriyle buluşacak olan Yüksek Sosyete'de gerginlik git gide tırmanıyor. Yüksek Sosyete 17. bölümde Kerem büyük bir ikileme düşüyor. Kalbine söz geçirmeye çalışan Kerem kendisini yaralayanlardan hesap sormakta kararlı. Kerem ile Cansu arasında şiddetli bir savaş başlıyor. İkilinin arasına artık aşk giderek savaşa dönüşüyor. Mert, Bedia ile arasındaki bağı tamamen kopararak Ece'ye büyük bir sürpriz hazırlıyor. Süreyya ile Levent çifti ise ilişkilerinde önemli bir süreçten geçiyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin