Bodrum Masalı'nda Yıldız'dan Faryalı'ya Beklenmedik Çıkış!

Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Bodrum Masalı bu akşam 20.00'da ekrana geliyor. Bodrum Masalı'nda neler yaşanacak? Detaylar haberimizde!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı ilginç hikayesi ve iddialı kadrosuyla yayın hayatına dolu dizgin devam ediyor. Perşembe akşamlarına damga vuran dizi bu akşam 8. bölümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Fragmanlar Yayınlandı

TMC Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği sevilen televizyon dizisi Bodrum Masalı'nın birinci ve ikinci fragmanları Kanal D’de yayınlandı. Yeni bölümle ilgili önemli ipuçları veren fragmanlar izleyenlerden tam not aldı.

16-10/13/bodrum-masali.jpg

Geçen Hafta Neler Yaşandı?

Son dönemin dikkat çeken yapımlarından Bodrum Masalı geçtiğimiz hafta etkileyici bir bölümle izleyiciyle buluşmuştu. Bodrum Masalı 7. Bölümde Kelebek’in alacaklıları plaj partisini basmıştı. Partide yaşanan olaydan faydalanmak isteyen Cenk ise Su’nun gözüne girmeye çalışmıştı.

Bodrum Masalı 8. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Bodrum Masalı bu akşam 20.00’da tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam ediyor. Bodrum Masalı 8. Bölüm fragmanında en çok dikkat çeken kısım Faryalı ve Yıldız arasında geçiyor. Dizinin bu akşamki bölümünde Yıldız Faryalı’ya; “Yani insan bir aşk yaşar öyle mutlu olur ki ömür billah cezasını çekse de ‘ben işte yaşadım. Bu hayatta görüp görebileceğim en büyük mutluluk’ der, sineye çeker. Ben Seninle beraberken çok mutsuzdum. Aradan 20 yıl geçti hala bunun bedelini ödüyorum.” diyor. Yıldız’ın söylediği bu ağır sözlere Faryalı’nın yanıtı ne olacak? Tüm soruların cevabı bu akşam 20.00’da yanıt buluyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin