Scream Cadılar Bayramı özel bölümü fragmanı yayınlandı!

MTV, Wes Craven'in kült korku film serisi Scream'den (Çığlık) televizyon ekranlarına uyarlanan dizisi Scream'in Halloween (Cadılar Bayramı) özel bölümü için ilk resmi fragmanı yayınladı.

"Welcome to Lakewood, Mr. James"

SCREAM'DEN MERAKLA BEKLENEN FRAGMAN GELDİ

MTV, Wes Craven'in kült korku film serisi Scream'den (Çığlık) televizyon ekranlarına uyarlanan dizisi Scream'in Halloween (Cadılar Bayramı) özel bölümü için ilk resmi fragmanı yayınladı.

BÖLÜM HİKAYESİ

18 Ekim'de ekranlara gelecek ve ikinci sezon finalinde yaşanan olayların sonrasındaki zaman dilimini konu alacak bölümde Emma'yı basının ilgi odağı halinde görmeye devam ederken, Brooke'un Gustavo ile New York'a taşınma planları içerisinde olduğunu görüyoruz.

16-10/12/scream.jpg

Ayrıca Gustavo ile Noah ikilisi Kieran Wilcox cinayetlerine dayanan çok satan bir çizgi roman yazmak için işbirliği yapmış durumdalar. Audrey ise yeni bir ilişki içerisinde.

SCREAM'İN 3. SEZONU OLACAK MI?

İkinci sezonu Ağustos ayı içinde noktalanan dizinin üçüncü sezonu konusunda henüz MTV'den resmi bir açıklama gelmedi. Hayranları bir an önce yeni sezon onayının çıkmasını istiyor. Ancak şimdilik durum belirsiz.

16-10/12/scream-2.jpg

REYTİNGLERDE CİDDİ DÜŞÜŞ

Willa Fitzgerald, Amadeus Serafini, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, Conner Weil, John Karna, Kiana Lede, Santiago Segura, Sean Grandillo, Tom Maden gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi ilk sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.34 reyting oranı ve 750,000 izleyici ortamaları ile tamamlarken, ikinci sezonunda bu rakamlar 0.19 reyting oranı ve 377,000 izleyiciye kadar düştü.

İki saat süreli özel bölüm 18 Ekim Salı akşamı MTV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

'Scream' Cadılar Bayramı özel bölümü fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin