Murder in the First 3 sezon sonunda iptal edildi

TNT, Taye Diggs-Kathleen Robertson'lu suç draması Murder in the First'ü üç sezon sonrasında iptal etti.

TNT, Murder in the First'ün fişini çekti!

MURDER IN THE FIRST YAYINDAN ÇEKİLDİ

TVLine'ın haberine göre yayıncı kablolu kanal TNT, Taye Diggs-Kathleen Robertson'lu suç dramasını üç sezon sonrasında iptal etti. Buna göre dizinin dördüncü sezonu olmayacak.

Steven Bochco ve Eric Lodal ikilisinin yaratıcısı olduğu dizi, her sezon farklı bir cinayet soruşturmasını ele alan bir antoloji serisi niteliğindeydi.

Çekimleri San Francisco'da gerçekleştirilen Murder In the First'te Taye Diggs'i cinayet müfettişi Terry English, Kathleen Robertson'u ise onun ortağı Hildy Mulligan karkateriyle izliyorduk. Raphael Sbarge (Once Upon a Time), Lombardo Boyar (The Bernie Mac Show), Ian Anthony Dale (Hawaii Five-0), Currie Graham (Raising the Bar) ve Mimi Kirkland (Safe Haven) oyuncu kadrosunu oluşturan diğer isimlerdi.

Dizinin 10 bölümden oluşan üçüncü sezonu Eylül ayının başlarında sonlanmıştı.

İZLENME ORANLARI NASILDI?

Bochco ve Lodal'ın dizinin pilot bölüm yönetmenliğini üstlenen Thomas Schlamme ile birlikte uygulayıcı yapımcı kadrosunda yer aldığı dizinin izlenme oranları sürekli bir düşüş içerisindeydi ve son sezonda bu rakamların iyice düşmesiyle birlikte iptal haberi beklenen bir gelişme haline gelmişti.

16-10/12/murder-in-the-first.jpg

Dizinin sezon sezon izlenme oranları şöyle oluştu:

1. sezon: 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.45 reyting oranı ve 2.84 milyon izleyici
2. sezon: 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.31 reyting oranı ve 2.06 milyon izleyici
3. sezon: 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.23 reyting oranı ve 1.36 milyon izleyici

Görüldüğü üzere ilk sezonunda bile pek tatmin edici rakamlara ulaşamayan dizi, ikinci sezonda ciddi bir düşüş yaşamış ve son sezonunda iyice dibe vurmuştu.

Murder in the First'in iptalini nasıl değerlendiriyorsunuz?

'Murder in the First' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin