Bodrum Masalı'nın Mayası Aslıhan Gürbüz

Kanal D ekranlarının Pazar akşamlarına damgasını vuran Bodrum Masalı geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuna Aslıhan Gürbüz'ü ekledi. Güzel oyuncu Aslı'nın annesi Maya karakterine hayat verecek.

Sibel Karagöl
08 Mart 2017 - 00:44
Gündem

Kanal D ekranlarının Pazar akşamlarına damgasını vuran ve büyük bir beğeni ile izlenen dizi Bodrum Masalı geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuna bir yenisini daha ekledi.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı ilginç hikayesi ve iddialı kadrosuyla yayın hayatına dolu dizgin devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde Aslı, annesinin adının Maya ve babasının ise Faryalı olduğunu öğrenmişti. Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz Aslı'nın annesi Maya karakterine hayat verecek.

17-03/08/asl2.jpg

Geçmişten Gelen Maya

Aslı ile Maya karşılaşmasında neler olacak? Geçmişi öğrenmek isteyen Aslı Maya sayesinde neler olduğunu öğrenebilecek mi? Faryalı, Aslı ve Maya üçgeninde neler yaşanacağı merak konusu olduğu gibi aynı zamanda ilişikilerinde mutlu günler yaşamaya başlayan Faryalı ile Yıldız'ın hayatlarına Maya'nın girmesi neleri değiştirecek?

17-03/08/bm.jpg

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe'nin paylaştıkları Bodrum Masalı yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00’da izleyicisiyle buluşacak.

Senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu Bodrum Masalı dizisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin