Aşk ve Gurur 1. bölümde aşk üçgeni

Show TV ekranlarının yeni romantik dram gözdesi, Jane Austin’in ölümsüz eserinden uyarlama olan dizi Aşk ve Gurur’un ilk bölümü seyircisiyle buluştu. Dizinin pazar akşamı yayınlanan 1. bölüm özeti haberimizde!

Sibel Karagöl
08 Mart 2017 - 00:42
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının yeni romantik dram gözdesi, Jane Austin’in ölümsüz eserinden uyarlama olan dizi Aşk ve Gurur’un ilk bölümü 5 mart 2017 Pazar akşamı seyircisiyle buluştu. Samimi ve doğal replikleriyle ilk bölümden kendini seyirciye sevdirmeyi başaran dizi, sosyal medyada uzun bir süre popülerliğini korudu.

17-03/07/ag67.jpg

Aşk ve Gurur’un ilk bölümünde çocukluk arkadaşı Taylan’ın düğününe şahitlik yapmaya giden Zeynep, yeni tanıştığı gelinin şahidi Kenan’la düğün boyunca tatlı tatlı atıştı ve Zeynep'in bahçede ayakkabısının topuğu kırılmasından sonra ambiyansın vermiş olduğu romantizmle Zeynep ile Kenan arasında ani küçük bir yakınlaşma oldu.

Zeynep yaşadığı şoku henüz atlatamamışken, bir anda Murat’ın evlenme teklifiyle karşılaştı. Bu sırada iyi niyetli bir şekilde arkadaşı için borca giren Zeynep’in babası ise arkadaşının intiharına tanık oldu. Bunu duyan Zeynep borcu ödemek için Taylan’ın yardımıyla bulduğu işe gittiğinde ise karşısında Kenan’ı görünce düşüncesiz bir hareketle ayrılmaya çalıştı fakat Kenan, aralarında geçenlerin önemsiz ve büyütülecek bir şey olmadığını söyleyerek Zeynep’i işe ikna etmeyi başardı. Kenan’la aralarında gerçekten de görünmez bir bağ olduğu ise Kenan’ın satın almak için gittiği evde Zeynep’le karşılaşmasıyla gözler önüne serildi.

Çarpıcı final sahnesiyle seyirciyi merakta bırakan Aşk ve Gurur yeni bölümüyle 12 Mart Pazar akşamı saat 20:00 da Show TV’ de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin