Söz dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

Tolga Sarıtaş ve Çağan Atakan Arslan’ın başrollerini paylaşacağı Söz dizisinin ilk tanıtım fragmanı izleyicisiyle buluştu.

Sibel Karagöl
07 Mart 2017 - 23:49
Yeni Bölüm

Tims ve Bi Yapım’ın ilk ortak projesi Söz dizisi çok yakında Star Tv’de izleyiciyle buluşacak. Merakla beklenen Söz dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

17-03/07/soz2.jpg

Dizinin yayınlanan ilk fragmanı bir grup askerin yüze yakın teröriste karşı çatışmasını konu alıyor. Vatanı için ölmeyi göze alan cesur askerlerimizin komutanı rolüne survivor yarışmasıyla yıldızı parlayan şampiyon sporcu Çağan Atakan Arslan canlandırıyor ve ünlü oyuncunun bu akşam kimse şehit olmayacak diyerek askerlerinden "söz" vermesini istediği sahne ekran başındakilere duygusal anlat yaşattı.

Tolga Sarıtaş'ın da askerlerden birini canlandırdığı Söz dizisinin senaristliğini Poyraz Karayel'in senaristi Ethem Özışık üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Yağız Akaydın oturmaktadır. Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Söz dizisi Nisan ayında izleyicisiyle buluşmak için tüm hızıyla çekimlerine devam ediyor.


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin