No: 309 37. bölümünde bebek de yaparım kariyer de!

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan romantik komedi dizisi No:309'da geçtiğimiz hafta yayınlanan 37. bölümünde Lale zor bir kararın eşiğinde kalır. Aşkı ve ailesi mi yoksa kariyeri mi?

Sibel Karagöl
07 Mart 2017 - 22:33
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan romantik komedi dizisi No:309'da geçtiğimiz hafta yayınlanan 37. bölümüne tatlı entrikalar damga vurdu.

Yayınlandığı ilk günden beri hızla takipçi kazanmaya başlayan ve izleyenlerin fazlasıyla samimi bir o kadar da gülünç diye yorumladığı sevilen dizi No:309’un geçtiğimiz hafta yayınlanan 36. bölümünde Erol ve Pelinsu’nun her zaman ki gibi yaptıkları hain planları yine ellerine yüzlerine bulaştırmalarını izlemiştik.

17-03/07/n3-1488915186.jpg

Bu hafta yayınlanan No:309 37.bölümde ise yaşananlardan sonra Onur, Pelinsu’ya karşı tavrını keskinleştiriyor. Aralarının iyice açıldığından ve iyileşmeyeceğinden ötürü korkan Pelinsu’nun aklında acaba bu sefer Onur’u geri kazanmak için ne yapacağı, nasıl kendini affettireceği ise soru işaretini koruyor.

Öğretmen olarak atanmak için tercihlerini yapan Lale, ailesinden tam destek hep destek alırken, Onur’dan istediği desteği göremeyince oldukça üzülür.

#https://www.youtube.com/watch?v=IcXL4HDrHBw #

Zor da olsa bir karar aşamasına gelen Lale hayalini gerçekleştirebilecek mi? Yoksa hayatının aşkı olan Onur’u mu seçecek? Aşk mı, hayal mi? Onur, hayatının aşkı Lale’nin çalışmasına izin verecek mi?

Hepsi ve daha fazlası için No:309 Fox tv ekranlarının reyting rekorları kıran romantik komedi dizisi her hafta Çarşamba akşamları saat 20:00 da seyirciyle buluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin