Börü dizisi internete özel fragmanı yayınlandı. Börü ne zaman başlıyor?

Star Tv'de yeni sezona damgasını vuracak projelerden Börü dizisi internete özel fragmanı yayınlandı. Nefes kesen dakikaların yer aldığı fragmanda heyecanlı bekleyiş sürüyor. Börü ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
11 Kasım 2017 - 10:47
Gündem

"Türküm Demekten Mutlu Olanların Öyküsü" sloganıyla yeni sezona damga vuracak Börü dizisi internete özel fragmanı yayınlandı. Star Tv'de ekranlara gelecek dizi Börü ne zaman başlıyor?

17-11/11/boru-basliyor-1510386218.png

DAĞ 2 filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın yeni projesi olan Börü'nün heyecanlı bekleyişi sürüyor. Özel kanalların ilk 60 dakikalık dizisi ünvanına sahip olan proje Türkiye'nin ilk mini serisi olacak. Dizinin olağanüstü görüntü kalitesi her bölümü bir sinema filmi gibi izlenmesini sağlayacak. Dünyanın önde gelen kamera markası RED’in, Türkiye’de ilk kez kullanılacak RED WEAPON 8K modeli ile baştan sona çekilecek dizi 6 bölüm sürecek.

17-11/11/boru-ne-zaman-basliyor.png

2014 yılında ülkenin yaşadığı gerçek sıkıntılardan esinlenerek yakın tarihi anlatacak olan Börü'nün en son bölümü film olarak vizyonda yayınlanacak. Dizi için 10 aylık bir araştırma çalışması gerçekleşti. Özel Harekat Daire Başkanlığının faal ve emekli üyeleri ile yapılan uzun mülakatlar sonrası, geçtiğimiz dört senenin en mühim operasyonları incelendi. Dağ filmi gibi gerçekliğin ön planda oalcağı Börü'de konu, mekan, eğitimler dahil gerçekliğe bağlı bir şekilde gerçekleşiyor. 

Oyuncular çekim öncesinde dizi için özel ve kapsamlı bir eğitime tabi tutuldu. Üç aylık bir kamp süreci ile taktik eğitimi alan oyuncular eşi ve benzeri görülmemiş bir deneyim yaşadılar. Dizinin çekimleride kısa bir süre önce başladı. 

17-11/11/boru-yakinda-basliyor.png

Dizinin oyuncu kadrosunda Dağ filminden hatırladığımız birçok isim yer alıyor. Bu isimler, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç ve Gürol Tonbul oldu. Büyük kadro dizide Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerini canlandıracaklar.

Börü dizisi internete özel fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin