Siyah İnci final kararı aldı! Dizi ne zaman bitiyor?

Star Tv'nin iddialı dizisi Siyah İnci final kararı aldı. Başrollerinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı dizi ne zaman bitiyor?

Berfu Gürle
11 Kasım 2017 - 13:00
Gündem

Yeni sezonda iddialı projeler yer arasında alan Star Tv dizisi Siyah İnci final kararı aldı. Dizi büyük ümitlerle başladığı bu yolda reytingler tarafından hüsrana uğradı. Dizi ne zaman bitiyor?

Gold Film imzalı proje ile ilgili daha önceki haberimde izleyici eleştirilerini sizinle paylaşmıştım. İzleyenlerin ödüllü yapım Kara Sevda dizisi ile benzerlik gösterdiği yorumları belki de dizinin erken finalini hazırlamış oldu. İki aşık çiftin ayrılması ve buluşamama hikayesini gözler önüne seren dizi Kara Sevda ile birebir olmasada benzerlik gösteriyor.

17-11/11/siyah-inci-bitti-mi-dizi-final-yapiyor.jpg

Siyah İnci İzleyen Yorumları İçin tıklayınız

Birinci bölümden bu yana reyting tablosunda istediği performansı gösteremeyen dizi Perşembe akşamları Star Tv ekranında yayınlanıyordu. Vatanım Sensin dizinin sezona başlaması ve Bizim Hikaye'ninde reyting tablosunda yerini sağlamlaştırması dizi için umutlarıda azaltmış oldu. Kanatsız Kuşlar'ın 9 Kasım Total Reyting tablosunda 1. sırada yer alırken Siyah İnci 9. sırada yer aldı.

9 Kasım 2017 Perşembe günü Reyting sonuçları için tıklayınız

Dizi ne zaman bitiyor?

Siyah İnci dizisi sevenlerine kötü haber. Dizi 13. Bölümde final yaparak ekran macerasına son verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin