Boşanma davalarının günü belli oldu!

Ünlü popçu Hadise ve boşanmak üzere olduğu eşi Mehmet Dinçerler cephesinde sular durulmuyor! Çiftin boşanma davaları için gün belli oldu!

Gülcan Tarımoğlu
28 Eylül 2022 - 14:41
Magazin

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in boşanma süreci gündemden düşmüyor. Hadise’nin boşanma açıklamasının ardından Dinçerler’in ünlü şarkıcıya psikolojik baskı uyguladığı, boşanmak için 3 milyon liralık tektaşı ve düğün takılarını istediği öne sürülmüştü. Dinçerler sessizliğini dava dosyasına verdiği dilekçeyle bozdu. Ünlü şarkıcı Hadise ile eşi Mehmet Dinçerler'in boşanma davası tarihi de belli oldu. Duruşma, 30 Eylül cuma günü görülecek.

Mehmet Dinçerler, avukatı Dilara Recepoğlu aracılığıyla mahkeme sunduğu dilekçede asıl mağdurun kendisi olduğunu dile getirdi. Dilara Recepoğlu dilekçede müvekkilinin Hadise’nin yanında olmak istemesine rağmen uzaklaştırıldığını, yapılan paylaşımlar ve söylemlerle kamuoyunda Dinçerler hakkında algı oluşturulduğunu belirtti.

YANINDA OLMA İSTEKLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKILDI!

Mehmet Dinçerler’in ilişkinin en başından beri Hadise’nin yanında olup sanat hayatını desteklediğini öne süren dava dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “Hadise Açıkgöz’ün konserlerinde ve çalışma ortamında yanında olma istekleri karşılıksız bırakılmış, son bir aydır da konserlerde sahnelenen şovların ve ilgili paylaşımların, kendisine karşı kamuoyunda belli bir algı oluşturulmak üzere tasarlandığı düşüncesini doğurmuştur.

Hürriyet / Kelebek

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin