Bir Peri Masalı bu akşam başlıyor!

FOX'un yeni dizisi Bir Peri Masalı bu akşam izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Bir Peri Masalı'nın oyuncuları kimler? Dizinin konusu nedir?

Volkan Usta
28 Eylül 2022 - 14:32
Kültür Sanat

FOX'un yeni dizisi "Bir Peri Masalı" bu akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve Merve Çolak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrollerinde Alina Boz ve Taro Emir Tekin yer alıyor.

Bir Peri Masalı'nın konusu nedir?

Sıradan bir hayat süren Zeynep’in doğum gününde bir çanta dolusu para bulması bütün hayatını değiştirir. Bulduğu parayı eski hayatını geride bırakıp kendine zengin bir imaj vermek için kullanmaya karar veren Zeynep, gözde bekar Onur Köksal’ı hedef alır ve hem onu hem de Köksal ailesini cezbetmeye çalışır. Fakat Zeynep, cemiyete girmenin masallarda olduğu kadar basit olmadığı gibi geçmişinden kaçmanın da kolay olmadığını görecektir.

22-09/28/bir-peri-masali_1-2.jpg

Bir Peri Masalı'nın oyuncuları kimlerdir?

Oyuncu kadrosunda; Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Kadir Çermik, Baran Bölükbaşı, Okan Urun, Tülin Ece, Şener Savaş, Canan Atalay ve Müfit Kayacan gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı "Bir Peri Masalı" bu akşam saat 20.00'da FOX'ta.

22-09/28/bir-peri-masali_1-7.jpg

Bir Peri Masalı her Çarşamba 20.00'da  FOX'ta...

 

Bir Peri Masalı 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak?

22-09/28/bir-peri-masali_1-5.jpg

22-09/28/bir-peri-masali_1-6.jpg

22-09/28/bir-peri-masali_1-4.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin