Cemal Hünal, Camdaki Kız'da!

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Camdaki Kız'ın oyuncu kadrosuna Cemal Hünal katıldı. Peki Cemal Hünal hangi karakterle seyirci karşısına çıkacak?

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her perşembe yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Camdaki Kız’ın kadrosu büyüyor.

Yer aldığı projeler ile seyircinin beğenisini kazanan sevilen oyuncu Cemal Hünal, Camdaki Kız ile izleyici karşısına çıkıyor. Cemal Hünal dizide, Emir karakterine hayat verecek.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız yeni bölümleri ile her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

22-09/28/camdaki-kiz-8.jpg

Cemal Hünal kimdir?

Los Angeles Ucla Extension'da, Santamonica Collage'da ve London Film School'da eğitim almıştır. Öğrencilik yıllarında tiyatro sahnelerinde rol alan sanatçı. Amerika'da çeşitli kısa filmlerde oyunculuk yapmıştır.

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin