Böyle Bitmesin'e sürpriz isimler geliyor!

TRT1'de Cuma akşamları yayınlanan Böyle Bitmesin'e bu hafta yine ünlü oyuncular konuk oluyor.

resim yok
26 Eylül 2013 - 13:16
Magazin

TRT1'de Cuma akşamları yayınlanan Böyle Bitmesin'e bu hafta yine ünlü oyuncular konuk oluyor.

Başrollerinde Nergiz Öztürk, Yeliz Kuvancı ve Cemal Toktaş gibi isimlerin olduğu, yapımcılığını At Yapım'ın üstlendiği dizide her hafta bir ailenin hikayesi ekrana geliyor.

 

SÜRPRİZ İSİMLER

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde İnci Türkay, Fırat Çöloğlu, Burak Tamdoğan, Gökçe Aytaç ve usta oyuncu Mehmet Ulay dizide konuk oyuncu olarak yer alacak.

 

Türkiye'de uzun yıllar fenomen haline gelen Arka Sıradakiler dizisinin İbo'su Fırat Çöloğlu uzun süren sessizliğini TRTde yayınlanan Böyle Bitmesin dizisinin 37. bölümünde konuk oyuncu olarak bozuyor.

Dizide kendisine çarpıp kaçan ve sakat bırakan bir aracın peşine düşen polis memuru karakterini oynayan Çöloğlu; ''Arka Sıradakiler dizisi uzun yıllar devam etti ve beni çok yordu, biraz tatil yapıp dinlendim, artık kendimi oynamaya hazır hissediyorum'' dedi.

 

BU HAFTA NELER OLACAK?

''Vicdanınla değil, kalbinle sev...”

Latif iz sürmektedir. Nisa’ya nerede olduğunu söylemez ama tehlike anında bile telefonda Nisa’ya şiir okur. Nisa; amiri Okan’la birlikte peşlerine düştüğü uyuşturucu çetesiyle burun buruna geldiğinde, kafasına silah dayadıkları halde türkü söyleyip atasözü okursa…

Polis memuru Sezer’e çarpıp kaçan aracın peşine düşen Nisa, aynı zamanda, Okan ve Gülfem’in boşanmalarına engel olabilecek mi?

Latif’in yürüdüğü karanlık yollar nereye çıkacak?

Nisa’yı bekleyen sürprizler ve daha fazlası Cuma akşamı, saat 19.50’de TRT1 ekranlarında.

Bölüm oyuncuları; Burak Tamdoğan, İnci Türkay, Gökçe Aytaç, Fırat Çöloğlu, Mehmet Ulay, Faruk Özlü, Zeynep Kadıoğlu, Koray Şahinbaş, Tayfun Yılmaz, Gökçen Özdemir ve Gürcan Aktaş.[reklam]

DİZİ KÜNYESİ

Oyuncular: Nergis Öztürk (Nisa ) Cemal Toktaş (Yusuf ) Yeliz Kuvancı (Nazlı ) Tomris İncer ( Hümeyra ) Kaan Çakır (Latif ) Adnan Biricik ( Cevdet) Ayşen İnci ( Meral ) Pınar Göktaş (Özlem ) Biğkem Karavus ( Ayşe ) Eray Berke Acar (Arif ) Doğa Karakaş (Fatih )
Yönetmen: Emre Kabakuşak
Yapımcı: Atalay Taşdiken
Senaryo: Necati Şahin
Müzik: ARİA Bora Ebeoğlu, Mustafa Cengiz Onural, Kamil Cenk Erdoğan, Ceyda Pireli
Genel Koordinatör: Hasan Çetin
Uygulayıcı Yapımcı: Yasin Taşdiken
Görüntü Yönetmeni: Burak Demirdelen
Sanat Yönetmeni: Hasan Doğan
Cast Sorumlusu: Burcu Keskin Çakmak
Basın Danışmanı: Sevda Turgut
Sosyal Medya Sorumlusu: Emel Kurt
 

 

HUZUR SOKAĞI'NA SÜRPRİZ TRANSFER! DETAYLAR BURADA!

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin