Bozkır 2. sezon olacak mı? BluTV'den heyecanlandıran paylaşım!

Sevilen internet dizisi Bozkır'ın 2. sezonu olacak mı? Blutv paylaşımı ile dizinin hayranlarını heyecanlandırdı!

Nurşah
16 Nisan 2019 - 14:13
Gündem

Oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran ve usta oyuncu Altan Erkekli'nin yer aldığı Bozkır dizisinin 2. sezonu olacak mı? Blutv resmi Twitter sayfası üzerinden yapılan paylaşım, yeni sezon bekleyen takipçileri heyecanlandırdı!

19-04/16/bozkir-yeni-sezon-var-mi.jpg 

Bozkır 2. sezon gelecek mi?

Farklı ve etkileyici hikayesi ile izleyicilerin kısa sürede beğenisini kazanan Bozkır dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz kasım ayında yayınlanmıştı. Ekrana gelen 10. bölümü ile final yapan dizinin yeni sezonunun olup olmayacağı da merak konusu idi...

19-04/16/bozkir-2-sezon-olacak-mi.jpg

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü Youtube üzerinden yayınlanan dizi, kısa sürede yüksek izlenme rakamlarına ulaştı. Bu gelişme ile birlikte Blutv Twitter hesabı üzerinden paylaşılan, "Anlatılmaz yaşanır dedik. Youtube çöllerine Bozkır'ı getirdik. Peki ikinci sezonu bekleyen kaç kişiyiz?" açıklamalı gönderi, yeni sezon olabileceğine bir işaret olarak algılandı. 

Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi fakat takipçiler Bozkır'ın ikinci sezonunu büyük bir heyecanla beklediklerini dile getirdiler. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin