Yasak Elma'da Kaya ve Ender arasında neler olduğu ortaya çıktı! Erim kimin çocuğu?

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'da Ender ve yeni karakter olan Kaya arasında yaşananlar izleyicilerin merakını artırdı. İşte Kaya ile Ender arasında olan her şey..

Merve Mutlu
16 Nisan 2019 - 14:24
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın rol aldığı Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılan Barış Kılıç, diziye yeni bir soluk getirmiş, heyecanın dozunu artırmıştı. İlk geldiği andan itibaren Ender'in gerginleşen halleri ile aralarında bir sorun olduğu belli olan ikilinin arasında yaşanan her şey açığa çıktı. 

 19-04/16/kaya-ve-en-der.png

Dizide Halit karakterinin artık emekliye ayrılmaya hazırlanması ile yurt dışından çok güvendiği eski müdürü Kaya'yı, şirketinde CEO olmak üzere davet etmesi, Ender'in soğuk terler dökmesine neden olmuş, bu durum izleyenlerin dikkatinden kaçmamıştı. Aralarındaki gerilimin en çok Ender'i etkilediği belli olan ikili, Yıldız'ın da dikkatini çekmiş ve bu konuyu araştırarak Ender'in açığını aramasına neden olmuştu. 

Ender'in Kaya'ya karşı saldırgan tavrı geçmişe dayalı bir gönül ilişkisinin Ender aleyhinde sonuçlandığını düşündürmüş, Kaya'nın Erim ile yakınlaşmasında Ender'in irkilmesi ise, Erim'in Kaya'nın oğlu olduğu iddialarını güçlendirmişti. Ancak dizinin senaristleri bu kez ters köşe yaptılar..

Erim Kaya'nın oğlu değil!

19-04/16/kaya-a.png

Yasak Elma'da Kaya'nın diziye dahil olduğu andan itibaren "Erim Kaya'nın oğlu mu?" sorusu izleyenlerin kafasını karıştırıyordu. Kaya'nın da kafasını karıştıran ve Ender'e sormasına ve karşılığında büyük tepki göstermesine neden olan bu soru, Kaya'yı DNA testi yapmaya itti. Herkesten gizli DNA testi yaptıran Kaya, Erim'in kendi oğlu olmadığını öğrenmiş oldu. Erim gerçekten de Halit'in oğluydu.

Kaya'nın kendisinden gizli bir şekilde DNA testi yaptırması Ender'i sinirlendirmiş, tepkisini Kaya'nın yüzüne vurmuştu. Bu büyük yüzleşmenin ardından Ender, orayı terk ederek tek başına kaldı. Taksiye bindiği anda geçmişi gözünün önünde canlanan Ender, her şeyin anlaşılmasını sağladı.

Ender'in başka bir oğlu daha var.. 

19-04/16/enderin-genclii.png

Ender ve Kaya’nın yıllar önce birbirlerine aşık oldukları, ancak Kaya’nın yurtdışına gitmesiyle ilişkilerinin bittiği öğrenilmişti. Ender gençliğinde bir erkek çocuğu doğurmuş ancak onu başka bir aileye vermek zorunda kalmıştı. Bu bebeğin babası ise Kaya'ydı. Bebeğin şu an nerede olduğu, Kaya'nın bu durumu öğrenince ne yapacağı ise büyük merak konusu oldu. 

19-04/16/ender-r.png

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin