Leke Cem Yenilmez (Burak Sevinç) kimdir?

Kanal D'nin yeni dizisi Leke'nin kadrosu ve konusu oldukça dikkat çekiyor. Leke dizisinde Cem Yenilmez kimdir? Gerçek adı nedir? İşte hakkında tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
16 Nisan 2019 - 14:49
Yeni Bölüm

Kanal D'nin yeni dizisi Leke'nin kadrosu ve konusu oldukça dikkat çekiyor. Leke dizisinde Cem Yenilmez kimdir? Gerçek adı nedir? 

Leke Cem Yenilmez kimdir?

19-04/09/cem-yenilemz.png

Cem Yenilmez, aşka inanmayan ve kadınlara güvenmeyen biridir. Başarılı bir iş insanı olan Yenilmez'in herkesten gizlediği kırgınlıkları vardır. Karşısına çıkan Yasemin Adıvar ile yolları kesiştiğinde de yavaş yavaş çözülmeye başlayacaktır.

Leke dizisinde Cem Yenilmez karakterini Burak Sevinç canlandırmaktadır. 

Burak Sevinç kimdir?

19-04/09/sevin.jpg

1 Nisan 1985 doğumludur. Aslen müzisyen olan ve Konservatuvarda müzik okuyan Burak Sevinç'in babası udi idi. 16 yılı aşkın süredir kanun çalıyor.  Oyunculuğa 'Babam İçin' dizisinde mahallenin delikanlısını oynayarak başladı. Aslında oyunculuk yapma isteği hep vardı ve bu rol onun için bir şans oldu. 'Merhaba Hayat' ve 'Yol Ayrımı' dizilerinde de rol aldı.  Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Evli ve Öfkeli, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde yer aldı ancak en büyük hayran kitlesini son rol aldığı Söz dizisinde canlandırdığı Fethi karakteri ile elde etti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin