Diriliş Ertuğrul'da Dragos yakalandı! İlker Aksum diziden ayrılıyor mu?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Dragos yakalanıyor! Karakteri canlandıran başarılı oyuncu İlker Aksum diziden ayrılacak mı?

Nurşah
16 Nisan 2019 - 15:09
Yeni Bölüm

Sevilen tarihi temalı dizi Diriliş Ertuğrul heyecan dolu yeni bölümü ile yarın akşam TRT 1 ekranlarında olacak. Büyük bir merakla beklenen 144. bölümde Dragos'un oyunları ortaya çıkıyor. Dragos karakterini canlandıran İlker Aksum diziden ayrılıyor mu?

19-04/16/dirilis-dragos-olecek-mi-1555415813.jpg

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Dragos'un kimliği ortaya çıkıyor!

Diriliş Ertuğrul sevenleri yarın akşam heyecan dolu bir bölüm bekliyor. Bamsı'nın düşürüldüğü tuzağın ardından hayatta kalıp kalmayacağının öğrenileceği bu bölümde Dragos'un kimliği de ortaya çıkıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Gazi'nin, "O ne kamburdur ne de sefil... Ondan öğreneceğim mühim şeyler vardır." sözleri dikkatleri üzerine çekiyor...

 

Kurduğu kumpaslar ve yaşadığı ikili hayat ile herkesi oyuna getiren Dragos'un sonu ise, "Bugün adalet günüdür" sözleri eşliğinde halk meydanı olacak... Dizinin kadrosuna bu sezon başında katılan İlker Aksum'un canlandırdığı Dragos karakterinin sonu gelmiş gibi görünüyor. Gelişmeleri ve merak edilenleri yarın akşam yeni bölümde öğreneceğiz...

Diriliş Ertuğrul 144. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin