BrainDead iptal edildi!

Yayıncı kanal CBS kararını verdi. BrainDead, ikinci sezonu için geri dönmeyecek!

Bilim-kurgu, komedi ve gerilimi harmanlayan CBS dizisi BrainDead için iptal kararı çıktı!

BEKLENEN İPTAL KARARI!

TVLine'ın haberine göre dizi, ikinci sezonu için geri dönmeyecek. BrainDead böylelikle tek sezonluk diziler kervanına katıldı.

Yayın hayatına Pazartesi günü dizisi olarak başlayan BrainDead, beşinci bölümünden itibaren Pazar akşamlarına kaydırılarak bir nevi bavulunu hazırlamıştı!

DÜŞÜK İZLENME ORANLARI

Ekran macerasına 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 reyting oranı ve 4.6 milyon izleyici rakamları ile başlayıp hayal kırıklığı yaratan dizi, son bölümü ile 0.3 reyting oranı ve 2 milyon izleyici rakamlarına kadar gerilemişti. Dizinin genel reyting ortalaması ise 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.39 reyting oranı ve 2.618 izleyici oldu.

16-10/20/braindead-2.jpg

Bu rakamlara baklırsa dizinin iptal nedeni açıkça ortada!

Mary Elizabeth Winstead ve Danny Pino'nun başrollerini paylaştığı dizide Aaron Tveit, Tony Shalhoub, Nikki M. James, Johnny Ray Gill, Charlie Semine ve Jan Maxwell gibi oyuncular da rol alıyordu.

İPTALİN ŞAŞIRTMAMASININ DİĞER NEDENLERİ

The Good Wife ekibinden Robert ve Michelle King'in yaratıcısı olduğu BrainDead'in başrol oyuncularından Mary Elizabeth Winstead'in Fargo'nun üçüncü sezon kadrosuna katılması ve dizinin yaratıcı ekibinin The Good Wife'ın uzantı dizisiyle meşgul olmaları dizinin ikinci sezon beklentilerini iyice azaltmıştı.

'BrainDead' jenerik:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin