Brassic dizisine erken 2. sezon onayı! Yeni sezon detayları!

Sky One kanalının taze dizisi Brassic 2. sezon onayını cebine koydu. Yeni sezonun sürprizleri neler?

Altı bölümden oluşan ilk sezonunun yayınlanmasının hemen ardından Sky One komedi dizisi "Brassic"e 2. sezon onayı çıktı.

BRASSIC DEVAM EDECEK!

Dizinin ikinci sezonu da 6 bölümden oluşacak. Yeni sezon bölümlerinin çekimlerine Eylül ayının bitimiyle birlikte Lancashire ve Manchester Sharp Project stüdyolarında başlanacak.

"BRASSIC" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Brassic'in hikayesi; Hawley kasabasında hayatlarını sürdüren Vinnie ve beş arkadaşının yaşamlarına odaklanıyor. İşçi sınıfına mensup olan bu grup parayı cebinde görmek için çeşitli suçlar işler. Yaşları ilerledikçe bazıları kasabadan uzakta bir yaşam olup olmadığını merak etmeye başlar.

19-09/06/brassic-dizisi.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda aynı zamanda ortak yaratıcı Joseph Gilgun (Vinnie O'Neil), Damien Molony (Dylan), Michelle Keegan (Erin), Ryan Sampson (Tommo), Tom Hanson (Cardi), Aaron Heffernan (Ash) ve Parth Thakerar (JJ) yer alıyor.

Yeni sezon için yapılan açıklamada ilk sezonun konuk oyuncularından Dominic West'in geri döneceği; ayrıca oyuncu kadrosuna John Thomson ve Bill Paterson ikilisinin katıldıkları açıklandı.

Gilgun gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada Sky'a teşekkürlerini sunarken "Kesinlikle ikinci albüm sendromumuz yok. İkinci sezonun ilkinden bile daha iyi olacağına eminim" ifadelerini kullandı.

19-09/06/brassic-izle.png

BRASSIC 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Brassic'in yeni sezonunun başlangıç tarihi hakkında şimdilik bir bilgi verilmiş değil. Yeni sezon bölümlerinin 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

"Brassic" (Sky One) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin