Drunk History dizisi devam edecek mi? Comedy Central'dan haber geldi!

Comedy Central'ın Emmy ödüllü farklı dizisi Drunk History'nin geleceği belli oldu. Yayıncı kanal diziye resmi 7. sezon onayını vererek dizi hayranlarını sevindirdi.

2013 senesinden bu yana ekranlarda olan Emmy ödüllü Comedy Central dizisi "Drunk History"nin ekran serüveni devam edecek!

DRUNK HISTORY 7. SEZON DETAYLARI

Yayıncı kanal diziye resmi 7. sezon onayı verdiğini duyurdu.

Yeni sezon, altıncı sezonda olduğu gibi 16 bölümden oluşacak. Yedinci sezon bölümlerinin 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

19-09/05/drunk-history-dizisi.jpg

Comedy Central ile olan içerik anlaşmasını yenileyen dizinin yaratıcı ismi Derek Waters gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada "Comedy Central ile olan bu yeni ilişki için daha fazla heyecan duyamazdım. Bana bir şans tanıdılar ve geçen altı sezon boyunca Drunk History'i destekleme konusunda harikalardı. Düşünceli, eğlenceli ve neşeli yeni şeyler ortaya çıkarmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bu yılki Emmy Ödülleri'nde üç adaylık kazanmayı başaran Drunk History ilk altı sezonu boyunca her bir bölümünün yedi günlük izlenme rakamları göz önüne alındığında ortalama 1 milyondan fazla izleyiciye ulaşmış durumda.

19-09/05/derek-waters.jpg

Waters ve Jeremy Konner ikilisinin yaratıcılığını üstlendikleri dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isme Greg Tuculescu, Gary Sanchez Productions'tan Will Ferrell, Adam McKay ve Owen Burke eşlik ediyorlar.

Drunk History şimdiye kadar Evan Rachel Wood, Colin Hanks, Elijah Wood, Lin-Manuel Miranda, Aubrey Plaza ve Tiffany Haddish gibi pek çok ünlü ismi konuk oyuncu olarak ağırladı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin