Yerdeniz serisi televizyon dizisi oluyor!

Dünya çapında geniş bir okur kitlesine sahip olan Yerdeniz serisi televizyon dizisi olarak izleyicisi ile olmaya hazırlanıyor...

Nurşah
05 Eylül 2019 - 17:23
Kültür Sanat

Unutulmaz kitaplara imzasını atan Ursula K. Le Guin'in fantastik türdeki serisi Yerdeniz, televizyon dizisi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

19-09/05/yerdeniz-buyucusu-televizyon-dizisi.jpg

Yerdeniz serisi televizyon dizisi oluyor!

İlk kitabı 1968 senesinde yayımlanan Ursula K. Le Guin'in unutulmaz serisi Yerdeniz, toplamda altı kitaptan oluşuyor. Zihinlere kazınan serinin yayın hakları ise, FOX tarafından satın alındı. Ranini'de yer alan habere göre; ilk olarak film olacağı öne sürülen Yerdeniz'in, televizyon dizisi halinde izleyici ile buluşturulmasında karar kılındı.

19-09/05/yerdeniz-serisi-dizi-oluyor.jpg 

Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden yazar Ursula K. Le Guin'in bu kitap serisi daha önce de izleyici karşısına çıkartılmıştı. Serinin Yerdeniz Büyücüsü isimli ilk kitabının dizisi, 2004 senesinde Earthsea ismi ile Syfy kanalında yayınlandı. FOX ve A24 kanallarının ortak yapımı olacak yeni seri için ise hazırlıklar devam ediyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin