Ferhat ile Şirin dizisinde Tolga Sarıtaş'ın partneri olan Şirin, Leyla Tanlar oldu!

Yeni sezon için yapılan dizilerin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
05 Eylül 2019 - 17:09
Yeni Bölüm

O3 Medya, Fox ekranları için Ferhat ile Şirin adında dram türünde bir dizi hazırlığına giriştiği bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Merak uyandıran projenin hazırlıkları devam ediyor.

19-09/05/ferhat-ile-ss.png

Bu sene yeni sezon için dizilere ağırlık veren ve Yasak Elma, Kadın, Her Yerde Sen, Savaşçı ve Bir Aile Hikayesi gibi dizileri bünyesinde bulunduran FOX TV, bu yapımların dışında Mucize Doktor ve Kurşun dizilerini de bünyesine ekliyor.

Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğuna oturacağı O3 Medya imzalı dizinin kadrosunda, daha önce Söz dizisinde canlandırdığı Üsteğmen Yavuz Karasu karakteri ile dünyaca ünlü bir oyuncu haline gelen Tolga Sarıtaş'ın yer alacağı bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de dizinin kadın başrolü belli oldu. 

Leyla Tanlar Ferhat ile Şirin'in Şirin'i oldu!

19-09/05/irin.jpg

Tolga Sarıtaş'ın Ferhat karakterini canlandıracağı dram türündeki dizinin Şirin karakteri de belli oldu. Daha önce yer aldığı projelerde kendini fark ettiren Leyla Tanlar, dizideki baş kadın karakter olan Şirin rolüne hayat verecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin