Breaking Bad film projesinde son durum ne? Aaron Paul konuştu!

Kült dizi Breaking Bad'in uzun süredir gündemde olan film projesi hayata geçiyor mu? Dizinin yıldızlarından Aaron Paul projenin durumu ve kadroda olup olmayacağı hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Kanserden öleceğini öğrenen bir lise kimya öğretmeninin, ailesinin geleceğini garanti altına almak için metamfetamin üretip satmak üzere eski bir öğrencisiyle kafa kafaya vermesiyle gelişen olayları izleyiciye aktaran efsane dizi "Breaking Bad"in bitişinin ardından altı yıl geçse de hayranların film beklentisi sürekli gündemde.

BREAKING BAD FİLM PROJESİNDE SON DURUM NE?

Emmy ödüllü dizide Jesse Pinkman karakteriyle izlediğimiz Aaron Paul, Sun Valley Film Festivali'nde kendisine yöneltilen soruları cevaplarken bu konuya da değindi.

19-03/17/aaaron-paul.jpg

AARON PAUL KADRODA OLACAK MI?

Breaking Bad'in filminin kesinlikle yapılacağı konusunda herhangi bir onaylamada bulunmayan yıldız isim, projenin hayata geçmesi halinde muhtemelen oyuncu kadrosunda yer alacağını söylemekten ise kaçınmadı.

Gerçekleşmesi muhtemel projelerle ilgili, geçmişte Han Solo spin-off filminin başrolü için isminin geçtiği söylentilerini hatırlatarak bazı dedikoduların kendisi için eğlendirici olduğunu söyleyen Paul;

"Breaking Bad filmi hakkında hiçbir şey duymadım. Ancak böyle bir şey gerçekleşirse bunun bir parçası olmayı çok isterim" şeklinde konuştu.

19-03/17/bryan-cranston.jpg

PAUL'UN AÇIKLAMALARI SAMİMİ Mİ?

Aaron Paul her ne kadar film projesinin hayata geçeceği konusunda ışık vermese de, oyuncunun dahil olduğu muhtemel projenin gizlilik kuralları nedeniyle bu tür açıklamalarda bulunmuş olma ihtimali yüksek görünüyor. Çünkü çeşitli kaynaklardan gelen bilgilere göre filmin çekimleri tamamlandı bile!

2008-2013 yılları arasında beş sezon boyunca AMC ekranlarına gelen, yine aynı kanal için hala devam eden Better Call Saul dizisini ortaya çıkaran Breaking Bad'de Paul'a Walter White karakteriyle Bryan Cranston eşlik ediyordu.

BREAKING BAD FİLMİ HAKKINDA KESİNLEŞMEYEN SÖYLENTİLER

Gündemdeki Breaking Bad filmiyle ilgili henüz fazla bir bilgimiz yok ancak söylentiler dahilinde; dizinin yaratıcı/yürütücü yapımcısı Vince Gilligan'ın filmin senaryosunu kaleme alıp yönetmen koltuğunda oturacağını biliyoruz. Gilligan ile hem Breaking Bad hem Better Call Saul'da birlikte çalışan yapımcılar Mark Johnson ve Melissa Bernstein film projesinin künyesinde yer alan diğer isimler.

19-03/17/breaking-bad-film.png

Projeye yakın kaynaklardan edinilen diğer bilgilere göre filmin hikayesi; zorla kaçırılan bir adam ve onun özgürlük arayışına odaklanacak.

Hikayenin Breaking Bad'de yaşananların öncesinde mi yoksa sonrasında mı geçeceği konusunda ise şimdilik tahmin yürütmek zor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin