Jet Sosyete'nin yayın günü değişti! Sevilen dizi yeni gününde ekranlarda olacak!

Tv8'in sevilen dizisi Jet Sosyete artık çarşamba akşamları yayınlanmayacak. İşte sevilen dizinin yeni günü..

Merve Mutlu
18 Mart 2019 - 09:50
Yeni Bölüm

Kadrosunda Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Enis Arıkan, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren gibi başarılı isimleri barındıran ve çarşamba akşamları tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Jet Sosyete dizisinin yayın günü değişti. 

Jet Sosyete'nin bu değişikliğini, dizinin başrol oyuncularından biri ve senaristi olan Gülse Birsel, kişisel sosyal medya hesabından, "PERŞEMBEYE GEÇTİİİK! Umumi istek ve tv8’in ilkbahar yayın akışı sebebiyle, bu haftadan itibaren Jet Sosyete sakinleri size Perşembe günleri 20.00’de konuk olacak! Çoluk çocuk, sabah erken okula, işe giden de gülecek! Daha önceden duyurduğumuz gibi, Mayıs ayının ilk haftasına kadar da yakanızı bırakmayacağız! Neşemizi de alıp artık her Perşembe 20.00’de size geliyoruz!" sözleri ile duyurdu. 

19-03/18/jet-sosyete.jpg

Jet Sosyete hangi gün yayınlanacak?

Jet Sosyete yeni bölümünden itibaren her perşembe saat 20:00'da tv8 ekranlarında olacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin