Breeders 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Luke'un durumu kötüleşir! Martin Freeman'lı komedi dizisi Breeders'in sezon finali bölümünde neler olacak? Breeders 1. sezon 10. bölüm fragmanı ve konusu...

Martin Freeman'lı FX komedisi "Breeders" geçtiğimiz hafta "No Cure: Part 1" isimli bölümle ekranlara geldi.

BREEDERS 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ebeveyn ve çocuk ilişkisindeki "hem sever hem döverim" ikilemine odaklanan, çocuklarına karşı son derece sinirli durumdaki ebeveynlerin aynı zamanda onları ne kadar sevdikleri paradoksu üzerine eğilen bir aile komedisi olan Breeders'in yayınlanan son bölümünde; Ally çalışma günlerini Berlin'de, hafta sonlarını Londra'da geçirirken ailenin yaşam dengesi iyice bozulmaya başlar. Paul, Luke ve Ava onsuzken bir şekilde işin içinde çıkmaya çalışırlar ancak çocuklar tekrar uyumuyorlardır ve bu durum Paul'un içinde bulunduğu durumu daha zor hale getirmektedir. Tüm bu karmaşa içinde Paul yeni bir iş teklifi alırken; Luke'un sağlık sorunu patlak verir.

20-04/26/breeders-1x10-foto1.jpg

BREEDERS 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Chris Addison'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.11 reyting oranı ve 0.278 milyon izleyici elde ederken; bölüm, sezonun en fazla izlenen üçüncü bölümü oldu.

Breeders'in ikinci sezonunun olup olmayacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

BREEDERS 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Simon Blackwell'in senaryosunu kaleme alıp, Chris Addison'un (Playing House, Veep) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu ve final bölümü "No Cure: Part 2" 27 Nisan 2020 Pazartesi akşamı FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/26/breeders-1x10-foto2.jpg

BREEDERS 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Luke'un durumu kötüleşir ve uzman bir pediatri ünitesine kabul edilir.

Paul, Ally ve onların ebeveynleri umutsuzca haber beklerken; stres ve korku, aile içinde çatlakların oluşmasına neden olur.

Oyuncu kadrosu: Martin Freeman (Paul), Daisy Haggard (Ally), Michael McKean (Michael), George Wakeman (Luke), Alun Armstrong (Jim), Joanna Bacon (Jackie), Jayda Eyles (Ava), Patrick Baladi (Darren), Stella Gonet (Leah)

"Breeders" (FX) 1. sezon 10. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin