Breeders 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Ally'nin yokluğu hissedilmeye başlar! Martin Freeman'lı komedi dizisi Breeders'in yeni bölümünde neler olacak? Breeders 1. sezon 9. bölüm fragmanı ve konusu...

Martin Freeman'lı FX komedisi "Breeders" geçtiğimiz hafta "No Honeymoon" isimli bölümle ekranlara geldi.

BREEDERS 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ebeveyn ve çocuk ilişkisindeki "hem sever hem döverim" ikilemine odaklanan, çocuklarına karşı son derece sinirli durumdaki ebeveynlerin aynı zamanda onları ne kadar sevdikleri paradoksu üzerine eğilen bir aile komedisi olan Breeders'in yayınlanan son bölümünde; Paul yaklaşmakta olan düğüne odaklanmaya çalışsa da ailesi tarafından ikide bir engellenir. Ally'nin dikkati işi ile ilgili kendisine sunulan cazip bir tekliften dolayı dağınık iken; Luke'un okulda uygun olmayan davranışlarda bulunup arkadaşlarına saldırmaya başlaması Paul ve Ally için yeni bir sorun demektir.

20-04/19/breeders-1x08-foto.jpeg

BREEDERS 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Chris Addison'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.07 reyting oranı ve 0.144 milyon izleyici elde ederek şimdiye kadarki en düşük izlenme oranlarını ortaya koydu.

Breeders'in ilk sezonu 10 bölümden oluşurken; sezon finali bölümü 27 Nisan'da yayınlanacak.

BREEDERS 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sezon finaline bir kala! Simon Blackwell'in senaryosunu kaleme alıp, Chris Addison'un (Veep, Playing House) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "No Cure: Part 1" 20 Nisan 2020 Pazartesi akşamı FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/19/breeders-1x09-foto.jpg

BREEDERS 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Ally çalışma günlerini Berlin'de, hafta sonlarını Londra'da geçirirken ailenin yaşam dengesi bozulmuştur.

Paul, Luke ve Ava onsuzken bir şekilde işin içinde çıkmaya çalışırlar ancak çocuklar tekrar uyumuyorlardır ve bu durum Paul'un içinde bulunduğu durumu daha zor hale getirmektedir.

Oyuncu kadrosu: Martin Freeman (Paul), Daisy Haggard (Ally), Michael McKean (Michael), George Wakeman (Luke), Alun Armstrong (Jim), Joanna Bacon (Jackie), Jayda Eyles (Ava), Patrick Baladi (Darren), Stella Gonet (Leah)

"Breeders" (FX) 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin