The Baker and the Beauty 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Noa ve Daniel arasındaki ilişki giderek alevlenir! The Baker and the Beauty'nin yeni bölümünde neler olacak? The Baker and the Beauty 1. sezon 2. bölüm konusu, fotoğrafları ve fragmanı...

Romantik komedi türündeki dizi "The Baker and the Beauty" geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

THE BAKER AND THE BEAUTY EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI

The Baker and the Beauty'nin hikayesinin merkezinde ailece işletmekte oldukları bir pasta fırınında çalışan, sevgi dolu Kübalı anne-babasının ve kardeşlerinin kendisinden beklediği her şeyi yerine getiren Daniel Garcia bulunuyor. Daniel'in, sıcak bir Miami gecesinde sevgilisinin evlenme teklifini reddedip uluslararası süper yıldız ve moda ikonu Noa Hamilton ile tanışmasınının ardından yaşamı tüm medyanın ilgi odağı haline gelmeye başlar. Bir araya gelmesi pek mümkün görünmeyen çift, birlikte olmak için yaşamlarını ters yüz edip ailelerini bir kültürel çatışmanının içine mi sokacaklardır?

20-04/19/the-baker-and-the-beauty-1x02-foto1.jpg

THE BAKER AND THE BEAUTY AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi, David Frankel'in yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.662 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

THE BAKER AND THE BEAUTY 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dean Georgaris & Becky Hartman Edwards'ın senaryosunu kaleme alıp, David Frankel'in (The Morning Show, Sex and the City) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "Ruin My Life" 20 Nisan 2020 Pazartesi akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/19/the-baker-and-the-beauty-1x02-foto4.jpg

THE BAKER AND THE BEAUTY 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Noa ve Daniel arasındaki ilişki giderek alevlenirken, eski kız arkadaşı Vanessa ilişkileri için mücadele etmekten pes etmez...

Noa ve Daniel arasındaki ilişki giderek gelişmektedir. Noa'nın isteksiz olduğu doğum günün partisinin ardından Daniel onun geçmişi hakkında daha fazla şey keşfederken, kalbi kırılmış Vanessa ise kolay pes etmeyeceğini gösterir.

Bu arada Rafael'in dükkanı satışlarda patlama yapmışken bir yemek eleştirmeni Garcia ailesinin geri çeviremeyeceği boyutta sipariş verir.

Oyuncu kadrosu: Victor Rasuk (Daniel Garcia), Nathalie Kelley (Noa Hamilton), Carlos Gómez (Rafael Garcia), Dan Bucatinsky (Lewis), Lisa Vidal (Mari Garcia), Belissa Escobedo (Natalie Garcia), Michelle Veintimilla (Vanessa), David Del Rio (Mateo Garcia), Georgina Reilly (Piper)

THE BAKER AND THE BEAUTY YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-04/19/the-baker-and-the-beauty-1x02-foto2.jpg

20-04/19/the-baker-and-the-beauty-1x02-foto5.jpg

20-04/19/the-baker-and-the-beauty-1x02-foto3-1587291004.jpg

20-04/19/the-baker-and-the-beauty-1x02-foto6.jpg

20-04/19/the-baker-and-the-beauty-1x02-foto7.jpg

20-04/19/the-baker-and-the-beauty-1x02-foto8.jpg

20-04/19/the-baker-and-the-beauty-1x02-foto9.jpg

"The Baker and the Beauty" (ABC) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin