Breeders 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Luke'un okulda uygun olmayan davranışlarda bulunması aile için yeni bir sorun demektir! Martin Freeman'lı komedi dizisi Breeders'in yeni bölümünde neler olacak? Breeders 1. sezon 8. bölüm fragmanı ve konusu...

Martin Freeman'lı FX komedisi "Breeders" geçtiğimiz hafta "No Exit" isimli bölümle ekranlara geldi.

BREEDERS 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ebeveyn ve çocuk ilişkisindeki "hem sever hem döverim" ikilemine odaklanan, çocuklarına karşı son derece sinirli durumdaki ebeveynlerin aynı anda onları ne kadar sevdikleri paradoksu üzerine eğilen bir ebeveynlik komedisi olan Breeders'in yayınlanan son bölümünde; yarıyıl tatili gelmiştir ve Luke, sınıfın minik ayıcığı Lenny'yi yeni bir maceraya sokmaktan sorumludur. Lenny İtalya, Peru ve ötesine gitmiştir; ancak Paul aileyi ve ayıyı evden yerel parka çıkarma konusunda büyük sıkıntılar yaşar. Parkta ayının fotoğraflarını çekmenin yanında Ally'e evlenme teklif etmek isteyen Paul planını uygulamaya sokma konusunda her zamanki gibi çeşitli engellerle karşılaşır.

20-04/12/breeders-dizi.jpg

BREEDERS 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Chris Addison'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.08 reyting oranı ve 0.249 milyon izleyici elde ederek sezon ortalamasına yakın bir ekran performansı ortaya koydu.

Breeders'in ilk sezonu 10 bölümden oluşurken; sezon finali bölümü 27 Nisan'da yayınlanacak.

BREEDERS 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Oriane Messina & Fay Rusling'in senaryosunu kaleme alıp, Chris Addison'un (Veep, Playing House) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü "No Honeymoon" 13 Nisan 2020 Pazartesi akşamı FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/12/breeders-1x08-foto1.jpg

BREEDERS 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Paul yaklaşan düğüne odaklanmaya çalışsa da ailesi tarafından ikide bir engellenir.

Ally'nin dikkati işten dolayı dağınık iken; Luke'un okulda uygun olmayan davranışlarda bulunması Paul ve Ally için yeni bir sorun demektir.

Oyuncu Kadrosu: Martin Freeman (Paul), Daisy Haggard (Ally), Michael McKean (Michael), George Wakeman (Luke), Alun Armstrong (Jim), Joanna Bacon (Jackie), Jayda Eyles (Ava), Patrick Baladi (Darren), Stella Gonet (Leah)

"Breeders" (FX) 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin