Bob Hearts Abishola 1. sezon 20. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Dottie fizik tedavi esnasında yeni biriyle tanışır! Bob Hearts Abishola yeni bölümde neler olacak? Bob Hearts Abishola 1. sezon 20. bölüm yayın tarihi, tanıtım videosu, konusu ve detayları...

Chuck Lorre imzalı CBS komedisi "Bob Hearts Abishola" son olarak sezonun 19. bölümü "Angry, Happy, Same Face" ile ekranlara geldi.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 19. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bob Hearts Abishola'nın hikayesi; ailece çorap şirketi işleten Detroit'li orta yaşlı iş adamı Bob'un, beklenmedik bir kalp krizi geçirmesinin ardından kaldırıldığı hastanenin kardiyoloji biriminde kendisiyle ilgilenen Nijeryalı göçmen hemşire Abishola'ya aşık olması ve onun kalbini kazanmaya çalışması sürecine odaklanıyor.

Yayınlanan son bölümde; Abishola, Bob'un eski karısı Lorraine'nin, Bob'un hayatına yeniden girmeye çalışma çabasına bir dur demek zorundadır. Christina'nın Kofo'ya duygusal yaklaşımı Goodwin'i iyice endişelendirmeye başlarken; Bob ve Douglas bu duruma kesin bir çözüm bulmaya çalışırlar.

20-04/12/bob-hearts-abishola-1x20-foto1.jpg

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 19. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Beth McCarthy-Miller'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 19. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 6.728 milyon izleyici rakamlarını elde ederek başarılı ekran performansını sürdürdü.

Bob Hearts Abishola'nın geleceği henüz belli olmadı ancak mevcut tabloyla dizinin ikinci sezon onayı alması bekleniyor.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 20. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Matt Ross, Dave Goetsch & Carla Filisha'nın senaryosunu kaleme alıp, Beth McCarthy-Miller'ın (The Good Place, The Kominsky Method) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 20. ve final bölümü "Randy's a Wrangler" 13 Nisan 2020 Pazartesi akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/12/bob-hearts-abishola-1x20-foto2.jpg

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 20. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Dottie, fizik tedavisi esnasında kendisi gibi felç geçirip etkilerini atlatmaya çalışan Hank ile beklenmedik bir yakınlık kurar.

Bu arada Bob ve Douglas, Kofo takıntısından kurtulması için izne çıkarttıkları kız kardeşlerini takip etmeye çalışırlar.

Oyuncu kadrosu: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina), Vernee Watson-Johnson (Gloria), Shola Adewusi (Teyze Olu), Barry Shabaka Henley (Amca Tunde), Travis Wolfe, Jr. (Dele), Gina Yashere (Kemi), Bayo Akinfemi (Goodwin), Anthony Okungbowa (Kofo)

Konuk oyuncu: John Ratzenberger (Hank)

"Bob Hearts Abishola" (CBS) 1. sezon 20. bölüm sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin