Briarpatch 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Allegra karşısındakileri alaşağı etmeye hazırdır! Mr. Robot yaratıcısı Sam Esmail'in arkasında olduğu Briarpatch'ın sezon finali bölümünde neler olacak? Briarpatch 1. sezon 10. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Mr. Robot yaratıcısı Sam Esmail'in yapımcılığını üstlendiği, Rosario Dawson'un başrolünde yer aldığı USA Network dizisi "Briarpatch" geçtiğimiz hafta "Game Theory and Mescaline" isimli bölümle ekranlara geldi.

BRIARPATCH 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Briarpatch'ın hikayesi; kız kardeşinin arabasına konulan bombanın patlaması sonucunda öldürülmesi üzerine Teksas'taki evine geri dönen yetenekli ve hırslı bir araştırmacının aksiyon ve tehlike dolu serüvenine odaklanıyor.

Yayınlanan son bölümde; Jake ve Allegra zor koşullar altında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar. Bu arada senatör önemli isimlerle çok önemli bir görüşme gerçekleştirir. Singe bu görüşmenin detaylarını Allegra'ya aktarmayı başarır.

20-04/12/briarpatch-1x10-foto1.jpg

BRIARPATCH 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Arkasha Stevenson'un yönetmenliğini üstlendiği sezonun dokuzuncu bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.16 reyting oranı ve 0.485 milyon izleyici rakamlarını elde ederek son beş bölümün en iyi sonucunu ortaya koydu.

BRIARPATCH 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Briarpatch; Andy Greenwald'ın senaryosunu kaleme alıp, Steven Piet'in (The Act, Channel Zero) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu ve final bölümü "Felicity" ile 13 Nisan 2020 Pazartesi akşamı USA Network ekranlarında olacak.

Peki, sezon finali bölümünde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/12/briarpatch-1x10-foto2-1586710493.jpg

BRIARPATCH 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Allegra kız kardeşinin ölümünün intikamını alma yolculuğunda arkasından iş çeviren herkesi alaşağı etmeye hazırdır.

Oyuncu Kadrosu: Rosario Dawson (Allegra Dill), Jay R. Ferguson (Jake Spivey), Brian Geraghty (Gene Colder), Edi Gathegi (A.D. Singe)

20-04/12/briarpatch-1-sezon-final-bolumu.jpg

"Briarpatch" (USA Network) 1. sezon 10. bölüm (Sezon finali) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin