Kalk Gidelim dizisi devam edecek mi?

TRT1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim final mi yapıyor?

Merve Mutlu
13 Nisan 2020 - 09:57
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve birbirinden başarılı ve sevilen oyuncuları kadrosunda bir araya getiren Kalk Gidelim dizisinden karar çıktı. 

20-04/13/kalk-gidelim.png

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle tüm dizi çekimleri durduruldu. Sosyal izolasyon ve temas yasağı nedenleri ile tüm hayatın etkilenmesinin ardından, evlerinde kalan vatandaşlar, gözlerini dizilere çevirdi. Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Ayça Varlıer'in başı çektiği oyuncu kadrosunda: Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ ve daha birçok ismin yer aldığı diziden karar çıktı.

Kalk Gidelim dizisi devam edecek mi?

20-04/13/kalk-gidelim-devam-edecek-mi.jpg

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, koronavirüs önlemleri kapsamında çekimlerini durdurmuştu. Staff Film imzası taşıyan komedi dizisi, çekimlerine Mustafa Şevki Doğan yönetmenliğinde evden devam edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin