Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış'ın oyuncuları kimler?

Sevilen oyuncular Bay Yanlış dizisinde bir araya geliyor.

Merve Mutlu
13 Nisan 2020 - 10:16
Gündem

En son Erkenci Kuş dizisinde rol alan ve oldukça sansasyon yaratan ünlü isim Can Yaman ve Kiraz Mevsimi dizisi ile yıldızı parlayan Özge Gürel, başrolleri paylaşarak Bay Yanlış dizisinin kadrosunda bir araya geliyor. 

20-04/13/zge-gurel-ve-can-yaman.jpg

Gold Film yapımcılığında hazırlanan ve bir süredir merakla beklenen dizinin oyuncuları hazırlıklarına başladı. Oyuncu seçmeleri internet üzerinden yapılan dizinin konusu ve oyuncuları da merak ediliyor. Kadın erkek ilişkilerini sorgulayan ve beyaz yakalıların hikayesini anlatan dizide kimler rol alacak?

Bay Yanlış dizisinin oyuncuları!

20-04/13/bay-yanlis.jpg

Hazırlıkları devam eden ve Deniz Yorulmazer'in yöneteceği dizi için oyuncu seçmeleri de devam ediyor. Başarılı oyuncu Lale Başar Can Yaman'ın annesini canlandıracak. En son Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile birlikte rol alan Feri Baycu ise Özge Gürel'in annesi karakteri ile karşımıza çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin