Briarpatch 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Rosario Dawson'un başrolünde yer aldığı Briarpatch'ın yeni bölümünde neler olacak? Briarpatch 1. sezon 4. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Andy Greenwald'ın yaratıcısı olduğu; Daredevil, Luke Cage gibi dizilerde izlediğimiz Rosario Dawson'un başrolünde yer aldığı USA Network dizisi "Briarpatch" geçtiğimiz hafta "Terrible, Shocking Things" isimli bölümle ekranlara geldi.

BRIARPATCH 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Briarpatch'ın hikayesi; kız kardeşinin arabasına konulan bombanın patlaması sonucunda öldürülmesi üzerine Teksas'taki evine geri dönen yetenekli ve hırslı bir araştırmacının aksiyon ve tehlike dolu serüvenine odaklanıyor.

Yayınlanan son bölümde; Jake bir partiye ev sahipliği yapar. Allegra ve AD araştırmaları sonucunda Felicity'nin gerçek dairesini bulurlar ve orada davetsiz bir misafirle karşılaşırlar. Allegra eve giderken Clyde Brattle ile karşılaşır ve Clyde kendisini sayısız insansız hava aracının bulunduğu tenha bir depoya bırakır.

20-03/03/briarpatch-1x04-foto1.jpg

BRIARPATCH 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Steven Piet'in yönetmenliğini üstlendiği sezonun üçüncü bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.20 reyting oranı ve 0.582 milyon izleyici rakamlarını elde ederek şimdiye kadarki en yüksek rakamlarını ortaya koydu.

Briarpatch'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

BRIARPATCH 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Briarpatch; Desiree Akhavan'ın (The Bisexual) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Breadknife Weather" ile 02 Mart 2020 Pazartesi akşamı USA Network ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-03/03/briarpatch-1x04-foto2.jpg

BRIARPATCH 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Allegra Dill'in kız kardeşinin cenaze töreni gerçekleşir.

Oyuncu Kadrosu: Rosario Dawson (Allegra Dill), Jay R. Ferguson (Jake Spivey), Brian Geraghty (Gene Colder), Edi Gathegi (A.D. Singe)

BRIARPATCH YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-03/03/briarpatch-1x04-foto3-1583183790.jpg

"Briarpatch" (USA Network) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin