Martin Freeman'lı Breeders dizisi başlıyor! Breeders konusu, fragmanı, oyuncuları

FX'in Martin Freeman ve Daisy Haggard'lı komedi dizisi Breeders bu akşam başlıyor! Breeders dizisinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve tanıtım kareleri...

Martin Freeman'ın başrolünde yer aldığı FX & Sky One ortak yapımı yeni komedi dizisi "Breeders" başlıyor.

BREEDERS DİZİSİ BAŞLIYOR!

İlk sezonu 10 bölümden oluşan yapım 02 Mart 2020 Pazartesi akşamı FX ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

BREEDERS NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Ebeveynlik komedisi olarak tanımlanan Breeders'in hikayesinin ana teması ebeveyn ve çocuk ilişkisindeki "hem sever hem döverim" ikilemine odaklanıyor. Dizi; çocuklarına karşı son derece sinirli durumdaki ebeveynlerin aynı anda onları ne kadar sevdikleri paradoksu üzerine eğiliyor.

20-03/03/breeders-foto1.jpg

Ally'nin bir süredir görüşmediği babası Michael'ın kapılarına dayanması sonrasında aile aslında üçüncü bir çocuğu eve kabul eder! Paul'un (Freeman) kendi ebeveynleri ise Jackie ve Jim'e yardım etmek için hazırdırlar ancak kendi nesilleri ebeveynlik işini biraz daha farklı yürütmektedir.

Simon Blackwell'in senaryosunu kaleme alıp, Ben Palmer'ın (The Inbetweeners) yönetmen koltuğunda oturduğu Breeders'in açılış bölümünde; Paul geceyi kendi öfkesiyle savaşarak geçirirken bir de çocukların uyumamasıyla baş etmeye çalışır.

BREEDERS OYUNCU KADROSU

Simon Blackwell & Chris Addison'un yaratıcısı olduğu yapımın oyuncu kadrosunda Freeman'a Daisy Haggard (Ally), Michael McKean (Michael), Alun Armstrong (Jim), Joanna Bacon (Jackie), George Wakeman (Luke), Jayda Eyles (Ava), Patrick Baladi (Darren) ve Stella Gonet (Leah) gibi isimler eşlik ediyorlar.

20-03/03/breeders-poster-1583188593.jpg

Avalon Television (Last Week Tonight with John Oliver, Catastrophe) yapımcılığında hazırlanan Breeders'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Chris Addison, Martin Freeman, Michael Wiggs, Richard Allen-Turner, David Martin, Jon Thoday, Rob Aslett'ten oluşuyor.

BREEDERS TANITIM KARELERİ

20-03/03/breeders-foto2.jpg

20-03/03/breeders-foto3.jpg

20-03/03/breeders-foto4.jpg

"Breeders" (FX) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin