Yasak Elma'nın yeni oyuncusu Gökhan Alkan oldu!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'ya yeni oyuncu geldi.

Merve Mutlu
03 Mart 2020 - 09:43
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı, Fox ekranlarının entrika dolu dizisi Yasak Elma'nın oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. 

20-03/03/yasak-elma-oyncu.jpg

Ekranlardaki yerini 3 sezondur koruyan ve entrika dolu hikayesi ile oluşan senaryosu izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen Yasak Elma, merakla izlenmeye devam ediyor. Yeni sezonda da devam kararı alan dizinin kadrosundan Tuvana Türkay ve Hakan Karahan'ın ayrılıklarının ardından da yeni isimler gelmeye devam ediyor. 

Gökhan Alkan Yasak Elma dizisinde!

20-03/03/kerim.png

Dizide Halit Argun'un eşi olarak dahil olan Yıldız, tek başına yoluna devam ediyor. Eşinden ayrılan ve oğlu Halitcan ile yeni hayatına devam ederken, hazırladığı püreler sayesinde zengin olan Yıldız'ın kısmeti de açılıyor. Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakteri 73. bölümden itibaren yeni bir partnerle devam edecek ve o partner de yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan olacak. Alkan dizide Kerim karakterini canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin