Yasak Elma'nın Nadir'i Hakan Karahan diziye veda etti!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosunda ayrılık yaşandı.

Merve Mutlu
03 Mart 2020 - 10:55
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının entrika ve heyecan dolu dizisi Yasak Elma, geçtiğimiz akşam 71. bölümü ile ekranlarda izleyici ile buluştu. Şevval Sam'dan Eda Ece'ye, Talat Bulut'tan Nesrin Cavadzade'ye birbirinden başarılı isimleri kadrosunda buluşturan dizinin kadrosunda da beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. 

20-03/03/nadir-oldu.png

Diziye gizemli bir adam olarak dahil olan, kim olduğu ise daha sonradan ortaya çıkan ve Halit'in can düşmanı Nadir olarak izlediğimiz Hakan Karahan da dizinin sevilen karakterleri arasındaki yerini almıştı. Kendisi için çalışan Şahika ile Halit'in sonunu getirmek üzere diziye dahil olan bu karakter daha sonra Halit'in eşine aşık olmuş ve Yıldız'ı elde etmek için de elinden geleni yapmıştı. 

20-03/03/nadir.png

Hakan Karahan'ın canlandırdığı Nadir karakteri, geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümünde diziden ayrıldı. Kendisinden iş isteyen Şahika'yi reddeden Nadir, Şahika'nın içine zehir karıştırdığı içeceği içerek hayatını kaybetti. Ancak dizinin şaşırtan sahnesi ise sonradan ortaya çıktı ki Şahika ve Nadir evli çıktı ve Nadir'in bütün mal varlığı da Şahika'ya kaldı... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin