Özlem Türay Çukur dizisinin yeni oyuncusu oldu!

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'a yeni oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
03 Mart 2020 - 11:04
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Çukur dizisi Sevda kimdir sorusunu arayan izleyiciler için dizinin yeni oyuncusunun detayları haberimizde...

20-03/03/ukur-dizisi.jpg

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı, fenomen haline gelen ve çok konuşulan Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Oyuncu Uğur Aslan'ın canlandıracağı Emir karakterinin diziye dahil olacağını daha önce duyurmuştuk. Diziye ailesi ile birlikte dahil olacak olan karakterin eşi Sevda'yı kimin canlandıracağı da belli oldu. 

Özlem Türay Çukur dizisinin yeni oyuncusu oldu!

20-03/03/zlem-turay-kimdir.jpg

Daha önce Beşinci Boyut, Aile Reisi, Yer Gök Aşk, Kayıp, Derdest, Kara Sevda, Açlığa Doymak, Daha, Gümüş, Aşık: Aşığın Gözü Kördür gibi dizilerde boy gösteren Uğur Aslan'ın, Çukur dizisine Emir karakteri ile katılmasının ardından, Emir'in eşi Sevda karakterini de Özlem Türay'ın canlandıracağı kesinleşti. Gökhan Horzum'un senaryosunu yazdığı diziye yeni isimler dahil olmaya devam edecek.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin