Broke 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Jackie ve Luis yeniden flört sahnesinde! Broke'un yeni bölümünde neler olacak? Broke 1. sezon 5. bölüm konusu, fotoğrafları ve fragmanı...

Pauley Perrette'li CBS komedisi "Broke" geçtiğimiz hafta "Mom's Secret" isimli bölümle ekranlara geldi.

BROKE 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emmy ödüllü Alex Herschlag'ın yaratıcısı olduğu Broke'un yayınlanan son bölümünde; Jackie ve Elizabeth, annelerinin gizli bir gönül ilişkisi olduğunu gösteren aşk mektupları bulduklarında çok şaşırırlar ve bu kişinin kim olduğunu araştırmaya başlarlar. Bu arada Javier ressam olarak beklenmedik bir iş çıkarır ancak bu durum Jackie'nin pek hoşuna gitmez.

20-04/29/broke-1x05-foto1.jpg

BROKE 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Victor Gonzalez'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.779 milyon izleyici rakamlarını elde ederken şimdiye kadarki en düşük rakamlarını ortaya koymuş oldu.

BROKE 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Rachel Sweet'in senaryosunu kaleme alıp, Victor Gonzalez'in (The Neighborhood, Last Man Standing) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "Dates" 30 Nisan 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/29/broke-1x05-foto2.jpg

BROKE 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Javier ve Elizabeth, Jackie ve Luis'in flört etmeye başlamaları gerektiğini düşünürler. Javier, Luis'e; Elizabeth ise Jackie'ye bu konuda yardımcı olur.

Bu arada Elizabeth, Sammy ile bağ kurmaya çalışır.

Oyuncu kadrosu: Jaime Camil (Javier), Pauley Perrette (Jackie), Natasha Leggero (Elizabeth), Izzy Diaz (Luis), Antonio Raul Corbo (Sammy)

Konuk oyuncu kadrosu: Winston Story (Charles), Christopher Thornton (Max), Reggie Austin (Ron), Darryl Stephens (Jeremy)

"Broke" (CBS) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin