Brooklyn Nine-Nine'da Ryan Phillippe zamanı!

Son dönemde USA Network'ün aksiyon dizisi Shooter'un geride bıraktığımız ilk sezonununda karşımıza çıkan Ryan Phillippe, Brooklyn Nine-Nine'a konuk oyuncu olarak katılıyor.

Volkan Küçükel
16 Nisan 2017 - 09:27
Gündem

Gina Linetti'nin yeni sevgili adayının gizli bir amacı mı var?

Son dönemde USA Network'ün aksiyon dizisi Shooter'un geride bıraktığımız ilk sezonununda karşımıza çıkan Ryan Phillippe, Brooklyn Nine-Nine'a konuk oyuncu olarak katılıyor.

PHILLIPPE'NİN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Aktör dizide Captain Holt'un yakın zamanda büyük bir kaza atlatıp yaralanan asistanı Gina (Chelsea Peretti) için potansiyel yeni sevgili adayı olarak beliren Milton karakterine hayat verecek.

Charles Boyle (Joe Lo Truglio) ise bu duruma tamamen karşı bir tavır takınacak.

17-04/16/ryan-phillippe.jpg

Aktör, dizinin Mayıs ayı içinde ekranlara gelecek olan bir saat süreli iki parçalı dördüncü sezon finalinin ilk kısmında karşımıza çıkacak.

AKTÖRÜN KARİYERİ

Kült film Cruel Intentions'taki Sebastian Valmont ve I Know What You Did Last Summer'daki Barry William Cox karakterleriyle tanıdığımız Ryan Phillippe, şu sıralar Temmuz ayında ekranlara ikinci sezonuyla geri dönecek olan USA Network dizisi Shooter'da karşımıza çıkmaya devam ediyor.

17-04/16/ryan-phillippe-brooklyn-nine-nine.jpg

Secrets and Lies (Ben Crawford), Damages (Channing McClaren) ve One Life to Live (Billy Douglas) aktörün tekrar eden rollerle yer aldığı diziler arasında.

BROOKLYN NINE-NINE 4. SEZON SÜRÜYOR

Dizi, sezonun 14. bölümü "Serve & Protect" ile 18 Nisan'da kaldığı yerden devam edecek.

"Brooklyn Nine-Nine" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin