Buğra Gülsoy: "Demet'e hayranım"

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinde Evren karakterine hayat veren Buğra Gülsoy, bir derginin kapak çekimlerinde yer aldı. Gülsoy, gerçekleştirdiği röportajda rol arkadaşı Demet Evgar'a övgü dolu sözler sarf etti.

Berfin Sengil
02 Nisan 2024 - 13:54
Magazin

Sezonun reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'da Evren karakterine hayat veren Buğra Gülsoy,  Re Touch Mag dergisi için objektif karşısına geçti.

'Olağanüstü Yeteneklerle Donatılmış'

Dizide rol arkadaşı olan Demet Evgar için övgü dolu sözler sarf eden Buğra Gülsoy, "Demet olağanüstü yeteneklerle donatılmış, sezgileri çok güçlü bir oyuncu. Her an her şeyi yapabilir. Her an oynadığı karakteri asla bozmadan sahneleri olabildiğince yukarı taşıyabilir. Hayranım kendisine, çok mutluyum onunla çalışmaktan" dedi.

İkilinin İlişkisini Değerlendirdi

Dizideki Evren ve Bahar karakterleri üzerine de konuşan Buğra Gülsoy, "Evren ve Bahar birbirlerine çok iyi geliyorlar, eğlenmeyi biliyorlar, sohbet etmeyi biliyorlar, birlikte üzülmeyi de paylaşabiliyorlar. Onların ilişkisi sakin sakin, emin adımlarla belirli sıfatlarla tanımlayamayacağımız temiz, saf bir yol içinde ilerliyorlar" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin