İnci Taneleri bu hafta neden yok? Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri dizisi iki hafta üst üste ekrana gelmeyecek. Peki İnci Taneleri 10. bölümde neler oldu? İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri 11. bölümde neler olacak? İnci Taneleri dizisinin konusu ne? İnci Taneleri dizisi uyarlama mı? İnci Taneleri dizisinde kimler rol alıyor? İnci Taneleri dizisi 10. bölüm izle! İnci Taneleri bu hafta neden yok? İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman? İnci Taneleri'nin 11. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Volkan Usta
02 Nisan 2024 - 13:55
Kültür Sanat

Kanal D’nin, BKM imzalı dizisi “Yılmaz Erdoğandan İnci Taneleri” bu hafta perşembe akşamı ekranda olmayacak. Peki dizi bu hafta neden yayınlanmayacak? İşte detaylar!

Güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer aldığı İnci Taneleri bu hafta yeni bölümün yetişmemesi sebebiyle tekrar bölümüyle ekranda olacak. Gelecek hafta ise Ramazan Bayramı sebebiyle de kısa bir ara verecek dizi böylece 2 hafta yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkamayacak. 

Şenol Sönmez’in yönettiği dizinin bayram sonrası hız kesmeden yeni bölümleriyle ekranda olması bekleniyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin