Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder boşandı!

Ünlü oyuncu eşinden boşandı.

Merve Mutlu
28 Temmuz 2020 - 14:21
Magazin

BKM tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında karşımıza çıkan ve eğlenceli skeçlerin aranan isimlerinden biri olan oyuncu Bülent Parlak ve eşi Burcu Gönder'in ilişkilerinde bir sorun olduğu haberi daha önce gündeme gelmişti. Çift bugün tek celsede boşandı.

20-07/28/bulent-parlak.png

Oyuncu Burcu Gönder mahkemenin ardından "Az önce anlaşmalı olarak bir boşanma davamız gerçekleşti. Tabii ki üzgünüz anlarsınız bunu. Kimse ayrılmak için hayatını birleştirmiyor, ilişki yaşamıyor. Biz de böyle çıkmadık yola. Biz Bülent ile 14 yıl boyunca çok güzel bir aşk yaşadık. Her ilişkide olduğu gibi biz de sorunlar yaşadık. Bunları aşmak için çok çaba sarf ettik fakat başarılı olamadık." sözleri ile boşanma hakkında konuştu.

Bülent Parlak'ın öfke kontrolü olduğuna ilişkin çıkar haberler hakkında ise "Çok üzüldük. İkimiz de çok üzüldük. Bülent ile ilgili iddiaların hepsi asılsızdır" diye cevap verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin